Rosalía și Rauw Alejandro rup logodna după doi ani de relație

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Rosalía
Rosalía

Artiștii au fost apropiați atât în plan personal, cât și profesional: în martie anul trecut au lansat prima lor colaborare împreună, numită 'RR', care a venit la pachet cu vestea cea mare, nunta.

Unul dintre cele mai cunoscute cupluri de artiști ai momentului a pus capăt relației lor. Cunoscuta cântăreață spaniolă Rosalía și Rauw Alejandro au rupt logodna în toiul pregătirilor pentru nuntă.

Au fost săptămâni în care rețelele de socializare au fost inundate de speculații despre o posibilă despărțire, după ce cântăreața catalană a postat pe contul său de Instagram o imagine în care plânge. Ulterior, în urmă cu puțin timp ,zvonurile au fost confirmate de revista People, conform ziarului El Pais.

Surse apropiate fostului cuplu au declarat că "în ciuda iubirii și respectului pe care cântăreții și-l poartă unul altuia, amândoi au fost de acord să pună capăt logodnei". Dincolo de dragostea care i-a unit, muzica a fost o altă legătură între ei.

Cuplul a lansat prima lor colaborare la sfârșitul lunii martie a acestui an. Un EP care include trei piese pe care artiștii le-au cântat în duet: Beso, Vampiros și Promesa, care au acumulat peste 400 de milioane de ascultări numai pe Spotify.

În acești doi ani de relație, Rosalía și Rauw s-au sprijinit atât personal și cât și profesional, devenind unul dintre cele mai cunoscute cupluri de pe scena muzicală internațională.

Primele semne ale despărțirii

Un detaliu care nu a trecut neobservat de către adepții cântăreței și care a contribuit, de asemenea, la alimentarea zvonurilor de despărțire, a fost detașarea cântăreței de epoca Motomami (albumul de succes). Într-o postare, artista catalană a mulțumit familiei și echipei sale pentru că au însoțit-o în acești ani intenși în care a fost cufundată în turneul de promovare al albumului său. Cu toate acestea, nu a existat nicio mențiune sau fotografii cu Rauw Alejandro, care să i se adreseze în acest scop.

Prima dată când cei doi cântăreți s-au întâlnit în persoană a fost la un hotel din Las Vegas, Nevada, unde ambii participau la premiile Latin Grammy. În septembrie 2021 și-au oficializat relația, după luni de zvonuri. La acea vreme, Rosalía își sărbătorea ziua de naștere de 28 de ani acasă cu prietenii, iar printre invitați se afla și Rauw Alejandro.

În imaginile de la acea sărbătoare, au fost văzuți întinși pe canapea și chiar dormind împreună. În plus, într-un clip de pe TikTok au apărut dansând afectuos. Și, la scurt timp, a publicat un album foto cu ei doi. Câteva luni mai târziu, artista spaniolă a dezvăluit că și-a tatuat RR pe picior. O lună mai târziu, portoricanul a fost cel care și-a scris pe piele numele Rosaliei.

În mijlocul controversei provocat de vestea despărțirii, rețelele de socializare și mass-media au redat alt detaliu important: portoricanul se bucură de câteva zile de odihnă în țara sa natală alături de Shakira, cu care a colaborat în 2022.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel