Rona Hartner și-a retras fiica de la școală: Pentru filme ea trebuie să fie disponibilă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Rona Hartner și-a retras fiica de la școală: Pentru filme ea trebuie să fie disponibilă
Rona Hartner și-a retras fiica de la școală: Pentru filme ea trebuie să fie disponibilă

Rona Hartner spune că și-a retras fata de la școală o vreme, pentru ca tânăra să aibă timp să se dezvolte și pe plan profesional.

Actrița și cântăreața are o fiică, Sumalya, în vârstă de 14 ani, care studiază la o școală privată. Rona a decis că este bine pentru fata ei să-și ia un an sabatic, să renunțe la studii o perioadă, pentru a face cursuri de hair-stylist.

Se pare că Sumalya își dorește foarte mult să se perfecționeze și să activeze în acest domeniu, însă programul încărcat de la școală o împiedică să facă asta.

„Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe.”, a declarat Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Artista a mai precizat că în viitor, fata va studia de acasă și va da examenul de Bacalaureat tot de la domiciliu.

„Ea va veni cu mine peste tot. Am decis să își facă școală acasă, să își dea și Bacalaureatul acasă. Ea vrea să își facă și o trupă de bas, joacă și în scurtmetraje, pentru filme ea trebuie să fie disponibilă.”, a adăugat vedeta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel