Rona Hartner, pe ultimul drum, de Ziua Națională. Sora artistei: „Rona a fost un spirit luminos. Zâmbea mereu și acum a plecat”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Rona Hartner/ captură video Youtube
Rona Hartner/ captură video Youtube

Rona Hartner a fost adusă din Franța, unde a încetat din viață, și a fost depusă la capela Cimitirului Bellu, locul unde a fost înmormântată.

Slujba de înmormântare a început solemn, iar preotul a rostit o predică dedicată sufletului talentatei artiste. Zeci de oameni s-au adunat la biserică pentru a-și lua rămas bun de la Rona pentru totdeauna.

Într-un moment emoționant, cei care au cunoscut-o au aplaudat-o ultima dată. Sicriul a fost purtat în brațe și a fost adus în biserică pentru slujba de înmormântare. Aurel Pădureanu și Ioana Tufaru sunt printre personalitățile publice care au venit să-și ia rămas bun de la marea artistă.

Fiica actriței, alături de tatăl ei, a fost prezentă la înmormântare, fiind alături de mama ei până în ultima clipă. Adolescenta în vârstă de 15 ani a părut să aibă un zâmbet emoționat, probabil în amintirea mamei sale, care emană mereu energie pozitivă, indiferent de provocările vieții. Rita și-a găsit puterea de a zâmbi, un gest mic pentru a omagia memoria mamei sale dragi.

De asemenea, Rinda, sora Ronei, care a ținut legătura cu fanii artistei în ultima perioadă, a venit să-și ia rămas bun. "Să păstrați amintirea Ronei așa cum era ea, cu sufletul ei bun, plină de viață. Dacă fiecare dintre noi ar încerca să fie puțin mai bun, lumea ar deveni un loc mai bun. Rona a fost un spirit luminos. Zâmbea mereu și acum a plecat", a mărturisit Rinda.

Rinda s-a ocupat de pregătirile pentru înmormântare. Sicriul artistei a fost decorat cu fotografii și flori. La căpătâiul ei, frații și mama artistei au plâns pentru pierderea lor.

"Rona mi-a cerut să mă ocup de ceremonia funerară, iar fratele meu s-a ocupat de documentele succesiunii. Dorința surorii mele a fost să fie îmbrăcată într-o rochie albă, dar nu una de mireasă. Pe capul ei am pus o coroniță, exact cum îi plăcea ei. Coronița pe care i-am confecționat-o a fost făcută din flori naturale", a mai declarat Rinda Hartner.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel