Romanița Iovan, despre Irinel Columbeanu: Mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Romanița Iovan, despre Irinel Columbeanu: Mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat / Youtube
Romanița Iovan, despre Irinel Columbeanu: Mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat / Youtube

În anii 2000, Romanița Iovan și Irinel Columbeanu forma un cuplu. La vremea respectivă s-a vehiculat că relația celor doi nu ar fi una sinceră, iar Romanița Iovan ar sta cu afaceristul doar pentru foloase materiale.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, aceasta a fost pusă să răspundă unei întrebări delicate legată de ajutorul pe care l-a oferit de-a lungul timpului afaceristului. Vedeta a fost întrebată dacă l-a sprijinit financiar pe omul de afaceri după ce a pierdut tot.

Răspunsul nu a fost unul direct, însă Romanița Iovan a spus că relația ei cu Irinel Columbeanu a continuat și după despărțire. Cei doi au rămas buni prieteni și s-au ajutat reciproc în repetate rânduri.

Prietenia noastră are peste 33 de ani și mai mult decât atât, o prietenie e mult mai importantă decât o relație de iubire. Relația de iubire poate să dispară după câțiva ani. Poate să dureze toată viața, dar dacă cele două nu sunt împreună, nu au cum să funcționeze până la sfârșit.

Prietenia mea cu Columbeanu este și acum, există și apropo de ajutor, oricând are nevoie de mine, Irinel știe că poate să apeleze. Lucrurile acestea cred că mai bine rămân personale, decât să le pui pe tapet. Nu am făcut pentru relația noastră un tablou ca eu să fiu cea mai bună femeie și umană, perfectă.”, a declarat Romanița Iovan.

Sunt în situația în care îmi permit să fiu alături de toți prietenii mei, iar din punctul acesta de vedere, Columbeanu rămâne un prieten foarte bun. Da, mi-a cerut ajutorul și eu i l-am dat (n.r ajutor financiar)”, a mai spus Romanița Iovan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel