Românii vor primi mai mulți bani în programul Rabla 2023

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Românii vor primi mai mulți bani în programul Rabla 2023 / Foto: Pixabay
Românii vor primi mai mulți bani în programul Rabla 2023 / Foto: Pixabay

Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Tanczos Barna, a anunțat creşterea primelor de casare pentru programul Rabla 2023.

Prima de casare pentru Programul 'Rabla clasic' va creşte cu 15% în 2023, a informat recent ministrul Mediului, Tanczos Barna, care a precizat că şi bugetul alocat programului destinat achiziţiei de maşini electrice va fi majorat pentru acest an.

La începutul şedinţei de miercuri a Guvernului, premierul Nicolae Ciucă i-a cerut ministrului să pregătească pentru reuniunea de săptămâna viitoare o informare referitoare la aceste programe.

"Da, domnule prim-ministru, aşa cum aţi dispus, am început pregătirea programelor 'Rabla clasic', 'Rabla plus' şi 'Rabla local'.

În cadrul Programului 'Rabla clasic', care oferă acel bonus pentru casarea maşinilor vechi şi posibilitatea de cumpărare de maşini clasice, cu motorizare clasică noi, avem bugetul pentru a asigura o creştere cu 15% a primei de casare, aşa cum şi dumneavoastră aţi discutat la 'Dacia', cu ocazia vizitei pe care aţi efectuat-o. Avem bugetul pentru a oferi acest sprijin majorat în 2023", a explicat Tanczos Barna.

Obiectele care alungă norocul şi fericirea din casa ta. Trebuie să scapi de ele

Anumite obiecte aduc ghinion şi alungă norocul, astfel încât trebuie să fim foarte atenţi la lucrurile pe care le păstrăm în căminul nostru.

Aceste obiecte poartă energie, care nu este întotdeauna pozitivă şi ne afectează viaţa în general. Pantofii şi hainele vechi, care de mult nu mai seamănă cu ceea ce erau la momentul achiziţiei, provoacă cel mai mare rău.

Când casa se transformă într-un depozit de haine şi încălţăminte veche la care nu renunţăm doar pentru că ne îndurăm să le aruncăm, casa atrage energie negativă şi încep diverse probleme. Iată şi alte obiecte care alungă norocul şi fericirea din casă.

Articolele de uz casnic sparte, oglinzile crăpate trebuie aruncate imediat. Cadourile care nu ne plac aduc ghinion, pentru că sunt primite cu sentimente negative.

Tablourile cu imagini neplăcute pentru ochi au un efect psihologic negativ şi perturbă liniştea sufletească, scrie Rador, citând actualno.com. Obiectele cu trecut negativ: de exemplu, achiziţionate în diferite condiţii nefavorabile sau care amintesc de ceva trist au o influenţă negativă.

Antichităţi cu origine incertă - uneori pot fi periculoase, deoarece sunt capabile să transfere energia negativă a fostului posesor. Mobilier cu colţuri ascuţite care "taie" spaţiul, blochează drumul şi perturbă fluxul adecvat al energiei favorabile. De asemenea, trebuie aruncate şi figurinele sparte inutile care adună praf, deoarece atrag energie care nu este benefică.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel