Rolls-ul de 700 de mii de euro al lui CR7, blocat pentru parcare interzisă. Fotbalistul se relaxează la Lisabona

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Superstarul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, se află în prezent în Portugalia, unde își vizitează familia după ce și-a amânat întoarcerea la antrenamentelede pe Old Trafford.

Un Rolls-Royce aparţinând atacantului portughez Cristiano Ronaldo, starul echipei Manchester United, a fost blocat de către compania care gestionează parcările în Lisabona, EMEL, întrucât maşina era parcată neregulamentar, la doar câţiva metri de un centru comercial din capitala Portugaliei, informează agenţia EFE.

Evenimentul a fost surprins de un jurnalist portughez, care a publicat o fotografie pe reţelele de socializare cu mesajul "Nu este adevărat..., nici Cristiano nu poate scăpa de EMEL".



Maşina se afla în cartierul Sao Sebastiao din capitala portugheză, lângă o zonă comercială şi, conform publicaţiei Correio da Manha, era staţionată într-o zonă destinată taxiurilor.

Cristiano a spus că vrea să-și petreacă finalul carierei jucând în Liga Campionilor și i-a îndemnat pe Diavolii Roșii să-l vândă dacă vine o ofertă de la un club de top.

Deși inițial speraseră să-l păstreze pe internaționalul portughez în această vară, United realizează acum că păstrarea lui Ronaldo împotriva voinței sale nu va aduce beneficii nimănui și se înțelege că dorește să-l transfere cât mai curând posibil - deși asta ar putea fi mai ușor de spus decât de făcut. .

Bayern Munchen și Chelsea sunt singurele două cluburi care monitorizează situația care nu ar reprezenta un pas în spate pentru Ronaldo, deși șeful Bayern, Oliver Khan, a exclus recent o mutare , în timp ce Chelsea nu și-a oficializat încă interesul cu o ofertă.

S-au zvonit mutari la Barcelona și PSG, dar ambele sunt puțin probabile, având în vedere situația financiară delicată a Barcelonei și linia de atac deja aglomerată a lui PSG, scrie dailystar.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel