Rockerul Jon Wysocki de la Staind și SOiL a murit la 54 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Youtube
Captura Youtube

Toboșarul trupei Staind și SOiL, Jon Wysocki, a murit la vârsta de 53 de ani.

Membrul fondator al fostei trupe "It's Been Awhile" - care a părăsit formația în 2011 și s-a alăturat ulterior celei de-a doua trupe - a decedat sâmbătă, 18 mai 2024. Se pare că s-a confruntat cu probleme la ficat, însă cauza exactă a morții nu este cunoscută în acest moment.

SOiL a scris pe rețelele de socializare: "Astăzi am pierdut unul dintre cei mai mari. Jon Wysocki nu a fost doar un prieten minunat și un toboșar extraordinar, ci și o ființă umană deosebită. A fost o onoare să-l avem în SOiL pentru perioada în care a fost alături de noi. Am râs mult și am petrecut multe momente frumoase împreună. Ne vei lipsi mult. Până ne vom reîntâlni, dragă prietene..."

Rockerii no-metal Staind au postat:

"L-am cunoscut pe Jon prin intermediul unor prieteni comuni în 1994. Ne-am reunit cu Mike, Aaron și Johnny April în 1995 și am fondat Staind. Cei 17 ani care au urmat au fost unele dintre cele mai frumoase amintiri din timpul petrecut împreună. De la repetițiile din Ludlow, Mass, până la turneele din întreaga lume, Jon a fost parte integrantă din ceea ce am fost noi ca trupă. Inimile noastre sunt alături de familia lui Jon și de fanii din întreaga lume care l-au iubit."

În ciuda tensiunilor care au dus la plecarea sa, solistul Aaron Lewis declarase că l-ar fi primit pe Jon înapoi cu brațele deschise.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel