Robert Niță, SCANDAL după eliminarea de la Survivor: „Aș ruga-o să își vadă de lungul nasului”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Robert Niță, captură Video PRO TV
Robert Niță, captură Video PRO TV

Robert Niță a avut câteva declarații usturătoare la adresa Andreei Tonciu. 

Robert Niță a părăsit competiția Survivor, în urmă cu câteva zile. Fostul sportiv părea că ar fi format o prieteni cu Andreea Tonciu, când aceasta încă era în competiție, însă lucrurile au luat o altă turnură, iar cei doi au ajuns, din aliați, dușmani. 

Fostul concurent Survivor a avut o intervenție video în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a vorbit despre parcursul său în competiție. 


“Mulți au intrat cu o strategie în jocul asta. Unii n-au știut în ce se bagă și s-au trezit acolo. Vezi cazul doamnei Tonciu. Doamnei, zic așa, că e ca o blasfemie, ca o glumă, sper să înțeleagă ea”, a spus Robert Niță, în emisiunea de la PRO TV: 


Fistul sportiv a coninuat să arunce cu noroi în Andreea Tonciu, făcând chiar și o aluzie la nasul vedetei, celebru în trecut, dar pe care și l-a micșorat printr-o intervenție chirurgicală. 


“Andreea Tonciu nu era sora ta?”, a fost întrebat acesta de către Cătălin Măruță.

 “Ba da, era, dar cred că între timp a afectat-o și dorul de casă... Din respect pentru că este o mamă și o doamnă aș ruga-o să își vadă de lungul nasului... Și atât... N-aș vrea să mai continui”, a declarat Robert Niță. 


Robert Niță, dezamăgit de eliminare

 “Sunt dezamăgit și supărat. Mi-aș fi dorit să stau mai mult, evident. Am avut niște obiective intermediare care mă duceau spre final. (…) Am spus în momentul în care am intrat că nu-mi doresc să câștig pentru că nu vroiam să pun o presiune suplimentară inutilă pe mine. Așa a fost să fie, să mă accidentez și asta a schimbat absolut totul. Durerile deveniseră insuportabile”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel