Robert De Niro îl numește pe Trump "clovn" în afara procesului, în mesajul de campanie al lui Biden

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Robert De Niro îl numește pe Trump "clovn" în afara procesului, în mesajul de campanie al lui Biden
Robert De Niro îl numește pe Trump "clovn" în afara procesului, în mesajul de campanie al lui Biden

Actorul Robert De Niro l-a numit marți pe Donald Trump un "clovn" care este hotărât să distrugă democrația americană, în fața tribunalului din New York unde are loc procesul candidatului republican la președinție pentru tăinuire de bani.

De Niro, un democrat de lungă durată care a narat recent o reclamă pentru președintele democrat Joe Biden, a participat la un eveniment de campanie al lui Biden în fața tribunalului din Manhattan. Alături de el au fost doi foști ofițeri de poliție, Harry Dunn și Michael Fanone, care se aflau la Capitoliul SUA când acesta a fost atacat de susținătorii lui Trump pe 6 ianuarie 2021.

Aceste remarci fac parte din strategia campaniei lui Biden de a folosi acoperirea mediatică extinsă a procesului Trump pentru a-și promova propriul mesaj: Trump este un pericol pentru democrație, potrivit Reuters.

Campania lui Trump a respins evenimentul ca fiind o cascadorie.

Referindu-se la candidatura de succes a lui Trump la președinție în 2016, De Niro, laureat al premiului Oscar, a spus că inițial s-a râs de candidatura lui Trump ca de o glumă.

"Am uitat lecțiile istoriei care ne-au arătat alți clovni care nu au fost luați în serios până când au devenit dictatori vicioși", a spus el. "Cu Trump avem o a doua șansă și nimeni nu râde acum. Acesta este momentul să-l oprim votându-l o dată pentru totdeauna".

Dacă Trump se întoarce la Casa Albă, a spus el, americanii ar putea vedea cum libertățile civile pe care le consideră de la sine înțelese se evaporă, precum și sfârșitul alegerilor.

"Dacă va intra, pot să vă spun de pe acum că nu va mai pleca niciodată", a spus DeNiro.

Fanone și Dunn au ținut discursuri emoționante, spunând că violențele de la Capitoliu au fost alimentate de minciunile lui Trump potrivit cărora alegerile din 2020 au fost furate. Vorbitorii au fost huiduiți de un susținător al lui Trump, în timp ce demonstranții pro-Trump scandau în fundal.

Oficialii campaniei lui Trump au declarat că evenimentul lui De Niro a arătat disperarea din tabăra lui Biden.

Purtătorul de cuvânt Steven Cheung, care a urcat pe podium la scurt timp după aceea, a declarat că tabăra Biden a fost în "mod complet speriat" din cauza rezistenței lui Trump, în ciuda multiplelor dosare penale împotriva sa.

"Joe Biden pierde la nivel național", a declarat Jason Miller, un alt purtător de cuvânt al lui Trump. "Cifrele președintelui Trump continuă să crească. Și tot ce poate face Biden este să lanseze un actor expirat".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel