Robbie Williams și lupta cu anorexia: O singură banană pe zi

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Robbie Williams și lupta cu anorexia: O singură banană pe zi/Freepik
Robbie Williams și lupta cu anorexia: O singură banană pe zi/Freepik

Robbie Williams a făcut mărturisiri despre perioada lui de luptă cu anorexia, dezvăluind că ajunsese să consume doar o singură banană pe zi în timpul celei mai grele etape a acestei tulburări. Într-un interviu acordat publicației The Sun, artistul a vorbit deschis despre impactul problemelor legate de alimentație asupra sănătății sale, precum și despre alte dependențe pe care le-a experimentat.

„Era fie un regim restrictiv, fie mâncam în exces, nu a existat niciodată un echilibru”, a explicat Robbie.

Fostul solist de la Take That, în vârstă de 49 de ani, care urmează să lanseze luna aceasta un documentar despre viața și cariera sa, a recunoscut pentru prima dată că este corect să spună că s-a luptat inclusiv cu anorexia.

În producția „Robbie Williams”, el amintește de o perioadă dificilă și îngrijorătoare din viața sa când obișnuia să mănânce o singură banană pe zi, supraviețuind cu 90 de calorii.

„A existat o tulburare generală de alimentație care a fost cu mine toată viața, un fel de amestec al tuturor tulburărilor de acest gen”. „Am avut 'bigorexie', când ești stresat că nu ai mușchi, mărimi normale, am avut anorexie. Există totuși un cuvânt care lipsește pentru toate astea și ăsta sunt eu. A fost fie totul restrictiv, fie supraalimentare, nu am avut niciodată un echilibru... este o tulburare de alimentație, pur și simplu nu sunt sigur care este a mea, unde mă încadrez”.

Artistul a abordat anterior subiectul luptei sale cu dismorfofobia, recunoscând că a trăit cu o imagine negativă a corpului său și s-a simțit deseori neatractiv. În luna iulie, Robbie a admis că a apelat la injecții cu botox.

El a dezvăluit că are o predispoziție naturală de a dezvolta dependențe și se confruntă cu dificultăți în ceea ce privește consumul excesiv de zahăr, găsindu-i greu să adopte o alimentație sănătoasă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience