Robbie Williams a spus adevărul! Nu și-a dorit niciodată să fie cântăreț

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Surpriză de ultimă oră: Concertul lui Robbie Williams se mută la un alt loc / FOTO: Facebook
Surpriză de ultimă oră: Concertul lui Robbie Williams se mută la un alt loc / FOTO: Facebook

Vedeta a dezvăluit că a plănuit să devină actor înainte ca a lui carieră de cântăreț să decoleze și a fost adus pentru a fi membru al unuia dintre cele mai apreciate boybands din Marea Britanie.

Robbie a declarat: "Am crezut că voi deveni actor. Cântatul mi se părea prea evident. Am vrut să fiu actor, dar în sensul de showman, care poate face puțină comedie. Dar, am fost norocos că am obținut această audiție și am ajuns într-o trupă de băieți. Cariera mea este o întâmplare, pentru că eram în căutarea unei pauze și, dacă mi s-ar fi oferit șansa de a fi prezentator TV, nu aș fi fost aici, vorbind despre ultimul meu album."

Robbie a lansat recent un nou album care conține reînregistrări ale celor mai îndrăgite melodii ale sale, intitulat XXY album.

De asemenea, a început un turneu, a început să filmeze un film biografic bazat pe viața sa și a permis camerelor de filmat să îl urmărească pentru un serial Netflix care va fi difuzat în 2023.

Cu promisiunea că vor urma și alte piese noi - se poate spune cu siguranță că următorii 25 de ani vor fi la fel de ocupați pentru cel mai faimos fiu al orașului Stoke.

Vorbind despre album, Robbie a spus: "Acestea sunt melodiile care au avut cel mai mare succes, așa că, într-un fel, este o compilație pe care ai putea să o numești The Best of Robbie Williams. Dar acestea sunt mai ales piese care au reprezentat ceva la un moment dat, de aceea am vrut să le ofer o nouă existență".

De asemenea, el a vorbit despre modul în care scrie cântecele sale și a dezvăluit: "Încerc să spun povești, să mă concentrez pe lucrurile unice pe care le fac, dar trebuie să recunosc că încă de la început am fost puțin dezamăgit de modul în care este percepută munca mea.

"Nimeni nu s-a uitat vreodată la modul meu de a scrie. Niciodată nu am avut un articol care să menționeze cântecele mele, întotdeauna s-a adus aminte de începuturile în trupa de băieți, Take That.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel