Rita Ora revine pe scenă cu o nouă piesă, la festivalul dedicat comunității LGBTQ+

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Rita Ora
Sursa: captură Youtube Rita Ora

Rita Ora se pregătește să își încânte fanii cu o melodie inedită la festivalul Mighty Hoopla, din Londra. Evenimentul va avea loc pe 2 iunie la Brockwell Park, iar Rita va urca pe scenă alături de headliner-ul Jessie Ware.

În cadrul emisiunii „The Kelly Clarkson Show”, artista a dezvăluit că piesa reprezintă o nouă direcție muzicală pentru ea. „Este ceva complet nou pentru mine”, a declarat Rita. „Voi interpreta piesa la un festival important dedicat comunității LGBTQ+ și pot să vă spun că este o melodie foarte antrenantă”.

Declarația vine pe fondul dorinței artistei de a se reîntoarce la „rădăcinile muzicale”. Rita a adăugat: „Sunt pe cale să reiau concertele. Simt nevoia să mă reconectez cu esența muzicii mele”, potrivit Music News.

Anunțul piesei noi vine după lansarea single-ului „Shape of Me”, în colaborare cu Keith Urban, dedicat aniversării a 60 de ani a mamei sale, în luna ianuarie. Pentru a marca acest eveniment special, Rita a lansat o versiune nouă a piesei originale de pe albumul „You and I” (2023), însoțită de un videoclip emoționant cu imagini de familie.

„LA MULȚI ANI, MAMA!”, a scris Rita pe rețelele de socializare. „Am trecut prin toate împreună. Ai fost mereu o sursă de inspirație minunată în viața mea și în muzica mea. Mi-am dorit dintotdeauna să scriu o melodie despre tine, iar când piesa Shape of Me a fost compusă de mine și echipa albumului You and I, am simțit că a sosit momentul să împărtășesc cu tine sentimentele mele. Am realizat cât de multă dragoste mi-ai arătat și cât de multe m-ai învățat de-a lungul anilor! Așa că, ce modalitate mai bună de a-ți spune la mulți ani decât să lansez o versiune nouă a piesei alături de MARELE Keith Urban? El m-a ajutat să o fac și mai specială, deoarece melodia este și un omagiu adus tuturor femeilor din viața voastră! Deci, surpriză, mama, piesa asta e pentru tine!"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel