Rita Ora revine cu o piesă plină de energie: "Ask and You Shall Receive"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Rita Ora
Sursa: captură Youtube Rita Ora

Rita Ora (33 de ani) lansează single-ul "Ask and You Shall Receive" chiar înainte de apariția ei la festivalul londonez Mighty Hoopla. Piesa antrenantă, scrisă împreună cu Raye, marchează un moment special pentru artistă.

"Melodia are o energie contagioasă și vorbește despre a profita de orice moment în dragoste și a te lăsa cu totul persoanei speciale", a explicat Rita. "Este scrisă împreună cu minunata Raye, iar acesta simt că e un moment de închidere a cercului, având în vedere amintirile extraordinare pe care le avem împreună de la turneul Phoenix", a mai spus aceasta, potrivit Music News.

Videoclipul pentru "Ask and You Shall Receive" a fost filmat într-o spălătorie deschisă non-stop din Los Angeles, conceptul fiind inspirat de legendarul videoclip publicitar Levis din 1985 cu Nick Kamen.

Rita a lansat cel mai recent album, "You and I", în 2023. Artista a povestit anterior despre diferențele față de materialele anterioare: "[Albumul] surprinde momentul din viața mea în care mă îndrăgostesc. Sunt lucruri personale pe care le abordez, gânduri despre nevoia de a alege această persoană și a mă angaja față de ea.

Pe acest album am fost foarte curajoasă și încrezătoare. Am scris multe piese, am participat la fiecare sesiune și, dacă nu am făcut asta, am modificat melodiile pentru a mi se potrivi. Nu am mai făcut asta niciodată cu un album: să muncesc din plin și să scriu fiecare piesă sau să fac parte din fiecare etapă a procesului".

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel