Rita Ora a lansat o piesă cu starul Keith Urban, în onoarea mamei sale

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
sursa foto: captura Youtube
sursa foto: captura Youtube

Rita Ora a lansat piesa „Shape of Me” alături de Keith Urban pentru a marca aniversarea de 60 de ani a mamei sale.

Starul pop în vârstă de 33 de ani - a cărei mamă este psihiatrul Vera Bajraktari, iar tatăl un proprietar de pub. Besnik Sahatçiu - și-a aniversat mama care a schimbat "prefixul" vârstei prin lansarea unei noi versiuni a piesei de pe albumul ei din 2023, „You and I”, plus un videoclip muzical care conține imagini prețioase ale familiei.

Starul pop country Keith Urban, în vârstă de 56 de ani, este colegul mentor al Ritei la „The Voice Australia” și a spus că duetul a fost un succes imediat. 

„LA MULȚI ANI MAMA! Am trecut prin toate împreună. Ai fost întotdeauna o inspirație atât de frumoasă în viața mea și în muzica mea. Am vrut să scriu o melodie despre tine de o foarte lungă perioadă de timp, așa că, atunci când piesa Shape Of Me a fost scrisă de mine și echipa de scriitori "You and I" pentru albumul meu și a fost lansată, în sfârșit, am putut să împărtășesc atât de multe lucruri pe care le simțeam.

Chiar a devenit clar cât de multă dragoste mi-ai arătat de-a lungul timpului și cât de mult m-ai învățat de-a lungul anilor!! Așadar, ce modalitate mai bună de a spune 'la mulți ani' să găsesc, decât de a împărtăși o nouă versiune a acestuia cu Keith Urban. M-a ajutat să o fac cu mult mai specială, deoarece această melodie arată și apreciere față de toate femeile din viața ta! Asa că aceasta este surpriza, mamă, acesta este pentru tine! La mulți ani!”

Video:

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel