Ringo Starr a cerut piese pozitive pentru noul album

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Ringo Starr
Sursa: captură Youtube Ringo Starr

Ringo Starr a cerut producătorului său să compună mai multe melodii cu tonuri optimiste pentru noul său album.

La 83 de ani, legendarul rocker a colaborat cu Linda Perry pentru proiectul său recent, "Crooked Boy", iar Ringo a recunoscut că a sugerat câteva idei pentru a menține piesele pozitive.

El a explicat pentru Variety: "Chiar și în piesa 'February Sky', care descrie un cer întunecat peste tot în februarie, am insistat că trebuie să existe o crăpătură în nori - un moment de lumină - pentru că toate piesele mele au această notă. Poate că încep cu sentimentul că totul este jos, dar există mereu o notă optimistă: 'Lucrurile se îmbunătățesc, lucrurile se îmbunătățesc'."

Ringo a exemplificat:

"'Rewind Forward', piesa care a dat titlul albumului său anterior din 2023, transmite același mesaj. Ideea este că, uneori, când ești într-o situație dificilă, este benefic să privești în urmă, să găsești acel moment de confort, și apoi să mergi înainte cu el în minte."

De asemenea, Ringo a dezvăluit că a cerut mai multe cântece rock.

El a spus: "Am făcut-o. (La început) a scris "Crooked Boy" și era vorba despre povestea vieții mele - știi, am fost bolnav, am fost mai bine, mi-am găsit propriul drum.

"Mi-a trimis câteva dintre ele, apoi am sunat-o și i-am spus: "Linda, scrie-mi un cântec rock!". Și ea a spus: 'Ce-i asta?'. I-am spus: 'O să o las acolo. Doar scrie-mi un cântec rock'. Și a făcut-o, bineînțeles, și se numește "Gonna Need Need Need Someone". Și a făcut rock, iar ea a pus trupa împreună, iar apoi am făcut un videoclip în care cântecul cânta și noi apăream și apăream."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel