Riley Keogh contestă vânzarea "frauduloasă" a casei lui Elvis, Graceland

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Riley Keogh a contestat viitoarea vânzare a casei și a locului de înmormântare ale bunicului său, Elvis Presley, situate la Graceland.

Casa istorică ar urma să fie vândută joi, în cadrul unei licitații de executare silită.

Riley, nepoata lui Elvis, în vârstă de 34 de ani, este actuala proprietară a acestei proprietăți emblematice. Ea a intentat un proces pentru a contesta vânzarea, pe care o consideră "frauduloasă".

Mama lui Riley, Lisa Marie Presley, și fiica lui Elvis, a moștenit proprietatea la moartea lui Elvis în 1977, iar aceasta a fost deschisă publicului ca muzeu în 1982.

Lisa Marie ar fi contractat un împrumut de 3,8 milioane de dolari (2,98 milioane de lire sterline) în 2018, folosind Graceland ca garanție. Acum, compania de la care a împrumutat banii pretinde că femeia de 54 de ani nu a plătit banii înapoi înainte de a muri în ianuarie anul trecut.

Riley a intentat un proces împotriva companiei, susținând că mama ei nu a împrumutat niciodată bani de la ei, iar documentele care ar arăta contrariul "sunt frauduloase".

Riley a devenit moștenitoarea averii când Lisa Marie a murit anul trecut. Ea a fost numită administrator unic al proprietății după o dispută legală cu bunica ei, fosta soție a lui Elvis, Priscilla Presley, în vârstă de 78 de ani.

Elvis, Lisa Marie și Benjamin, fiul Lisei Marie, sunt cu toții înmormântați la Graceland. Priscilla a confirmat anul trecut că este dorința ei să fie înmormântată alături de Elvis pe proprietate atunci când va muri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel