Rihanna, la Super Bowl: Contractele care i-au deschis vedetei drumul spre scenă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 12 feb 2023, 18:40 | Categorie: Economie
Femeie de afaceri, Rihanna a evitat să se pună într-o lumină nefavorabilă și a așteptat ca alții să înțeleagă acest lucru și să ia măsuri
Femeie de afaceri, Rihanna a evitat să se pună într-o lumină nefavorabilă și a așteptat ca alții să înțeleagă acest lucru și să ia măsuri

În această seară va avea loc a 57-a finală a campionatului de fotbal american, Super Bowl. Celebrul său concert din pauza meciului va fi susținut de Rihanna, la patru ani după ce cântăreața a refuzat o primă invitație din partea NFL.

Peste 72.000 de oameni au plătit, fiecare câte cel puțin 6.000 de dolari pentru a asista, din tribunele State Farm Center, din Glendale, Arizona, la meciul care va aduce față în față pe teren Kansas City Chiefs și Philadelphia Eagles. În prețul biletului intră, firește, și concertul așteptat cu multă nerăbdare nu doar de spectatori, dar și de telespectatori. 

Un concert care, de le ediție la ediție reprezintă o lovitură de marketing uriașă pentru National Football League (NFL), organizatorul Super Bowl-ului. Apariția Rihannei a surprins, oarecum, având în vedere că vedeta de renume mondial nu are de promovat vreun nou album, ultimul fiind lansat în 2016, și nici nu a mai apărut pe scenă în toți acești ultimi ani, mai precis de la ceremonia de decernare a premiilor Grammy, din 2018. 

Un refuz anterior

Rihanna a refuzat o primă invitație de la NFL în 2019, deși este unul dintre cele mai urmărite concerte din SUA, cu 103,4 milioane de oameni care i-au privind, anul trecut, din fața televizoarelor pe Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige , Kendrick Lamar și 50 cent. Fără a mai pune la socoteală și spectatorii din restul lumii, Super BOwl fiind în peste o sută de țări.

La acea vreme, cântăreața a explicat într-un lung interviu acordat revistei Vogue că a spus nu în semn de susăinere pentru Colin Kaepernick. „În cadrul acestei organizații sunt chestiuni cu care nu sunt deloc de acord, așa că nu m-am dus ca să le fac lor vreo favoare”, a explicat Rihanna la acea vreme. În acel an, concertul a fost susținut de grupul pop rock Maroon 5.

Parteneriat cu Roc Nation

De atunci, NFL a schimbat mai multe parteneriate, ceea ce, se pare, a influențat decizia cântăreței de anul acesta .... Citește mai departe pe DCBusiness

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite