Rihanna dezvăluie la Super Bowl că este din nou însărcinată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Rihanna a înregistrat o creștere de 390% a vânzărilor de melodii după Super Bowl
Rihanna a înregistrat o creștere de 390% a vânzărilor de melodii după Super Bowl

Rihanna a oferit un spectacol electrizant și plin de hituri în pauza Super Bowl de duminică, dar rețelele de socializare au intrat în colaps când cântăreața a dezvăluit un invitat special neașteptat.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută, cântăreața bajaneză a fost întrebată dacă vor exista surprize în timpul reprezentației sale de pe stadionul State Farm din Arizona.

"Mă gândesc să aduc pe cineva", a răspuns ea. "Nu sunt sigură, vom vedea".

Bineînțeles, fanii au presupus că vorbea despre unul dintre numeroșii artiști cu care a colaborat de-a lungul carierei sale ilustre. O invitație din partea lui Jay-Z, Drake sau Eminem părea atât probabilă, cât și în conformitate cu tradiția show-ului de pauză a dueturilor surpriză.

Dar Rihanna nu se referea la niciunul dintre ei. Deși nimeni nu s-a prins la momentul respectiv, ea făcea de fapt aluzie la faptul că era însărcinată cu cel de-al doilea copil al ei.

Poate că cântăreața nu a reușit să debuteze nicio piesă muzicală nouă în timpul reprezentației sale de duminică de la Super Bowl, dar burtica de bebeluș pe care a debutat în schimb aproape că a rupt internetul.

Purtând o salopetă personalizată de Loewe, de culoare roșie, Rihanna a apărut pe una dintre cele câteva platforme plutitoare care se înălțau deasupra mulțimii, în timp ce un roi de dansatori energici, toți îmbrăcați în alb, se adunau dedesubt.

Publicul a fost înnebunit când cântăreața s-a lansat direct în "Better Have My Money" - un început oarecum ironic, având în vedere că nu este plătită pentru prestația sa de la Super Bowl.

În timp ce tânăra de 34 de ani a uimit mulțimea de la înălțime, dansatorii ei au dansat sub ea cu o viteză amețitoare, într-o coregrafie foarte ascuțită, pe care au menținut-o pe tot parcursul spectacolului.

Cântăreața a cântat mai multe hituri recunoscute, oferind în primul rând unele dintre cele mai dansante și mai ritmate piese ale sale, printre care Only Girl (In The World) și excelenta Where Have You Been.

A fost un spectacol de pauză care nu a fost lipsit de spectacol, chiar și după ce a fost coborâtă la pământ. Focuri de artificii au fost lansate deasupra stadionului în timp ce ea se lansa în euforicul We Found Love.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel