Rihanna despre viața de mamă: Este cel mai nebunesc lucru

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Rihanna despre viața de mamă: Nu-mi amintesc cum era viața mea înainte / Facebook
Rihanna despre viața de mamă: Nu-mi amintesc cum era viața mea înainte / Facebook

Rihanna a vorbit despre cum i s-a schimbat viața de când a născut, într-un interviu oferit revistei Vogue, care a realizat un pictorial impresionant cu celebra artistă, împreună cu rapperul A$AP Rocky și fiul lor în vârstă de 9 luni. 

Este pentru prima dată când aceștia apar împreună, ca o familie, fiind ocazia perfectă pentru celebra cântăreață, care a cântat recent la Super Bowl, să vorbească despre viața sa ca mamă și cum se împarte între familie și carieră. Interviul vine la scurt timp după ce Riri a dezvăluit că așteaptă al doilea copil cu iubitul ei. 

În timpul concertului de la Super Bowl, Rihanna, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit că este din nou însărcinată, la doar 9 luni de când a născut primul copil. Aceasta și-a expus burtica de gravidă într-o ținută roșie, din piele. 

Astfel că, apariția pe coperta revistei Vogue, alături de iubitul ei și fiul lor, a venit ca o completare a vieții artistei în postura de mamă. În cadrul interviului, cântăreața a spus că Rocky  este „cel mai bun prieten” al ei și a descris rolul de mamă ca fiind „totul” pentru ea, recunoscând că nu își poate aminti cum a fost viața ei înainte de a-l avea pe fiul său. 

„Suntem cei mai buni prieteni cu un copil. El este totul! Chiar nu-mi amintesc cum era viața mea înainte. Este cel mai nebunesc lucru. Creșterea unui copil este una dintre cele mai înfricoșătoare responsabilități din viață. Mă gândesc constant: „Unde îmi aduc copii? Asta e planeta pe care vor trăi?”. Totul se schimbă atunci când ai un copil”, spune Rihanna. 

2. -imagine fara descriere- (rihana-vogue_61235500.jpg)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel