Rihanna a înregistrat o creștere de 390% a vânzărilor de melodii după Super Bowl

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Rihanna a înregistrat o creștere de 390% a vânzărilor de melodii după Super Bowl
Rihanna a înregistrat o creștere de 390% a vânzărilor de melodii după Super Bowl

După spectacolul din pauza Super Bowl, muzica Rihannei a înregistrat o creștere de 211% a difuzărilor la cerere și o creștere de 390% a vânzărilor de melodii digitale în general, în timp ce melodiile pe care le-a interpretat au înregistrat o creștere similară, a declarat Luminate.

Rihanna sărbătorește cea de-a 35-a aniversare alături de A$AP Rocky și familie

Cântăreața Rihanna, născută în Barbados, a dispărut de pe scena muzicală de ceva mai mult de șase ani, până când Apple Music și NFL s-au gândit că ar fi o idee bună să o aibă ca act principal în pauza Super Bowl LVII, care i-a încoronat recent pe Kansas City Chiefs și pe Patrick Mahomes drept campioni ai ligii încă o dată.

Rihanna a fost însărcinată să anime show-ul de la pauză, al doilea cel mai urmărit din istoria evenimentului (primul fiind cel al lui Katy Perry, cu câțiva ani mai devreme), dar nu a convins pe toată lumea și a divizat opiniile pe rețelele de socializare.

Dar pentru Rihanna a servit trei scopuri: să anunțe lumea că așteaptă al doilea copil, să facă o reclamă pentru marca sa de cosmetice în timpul prestației sale și să o readucă în lumina reflectoarelor și să facă pe toată lumea să vorbească despre ea, cel puțin pentru moment.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel