Ricky Martin divorțează după 6 ani: Punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Ricky Martin. FOTO: Facebook @Ricky Martin
Ricky Martin. FOTO: Facebook @Ricky Martin

Ricky Martin și fostul său partener au împreună doi copii.

După șase ani de căsnicie, Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează. ”Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați”, au declarat superstarul portorican și artistul siriano-suedez într-o declarație comună, anunță revista PEOPLE.

”Cea mai mare dorință a noastră acum este să continuăm să avem o dinamică familială sănătoasă și o relație centrată pe pace și prietenie pentru a continua creșterea comună a copiilor noștri, păstrând respectul și dragostea pe care o avem unul pentru celălalt”, continuă fostul cuplu, care are doi copii: fiica Lucia, născută în 2018, și fiul Renn, născut în 2019.

Pe lângă cei doi copii ai cuplului, Ricky Martin mai are doi gemeni, Matteo și Valentino, născuți în 2008, pe care va continua să îi crească ca părinte singur.

Ricky Martin (51 de ani) și Jwan Yosef (38 de ani) și-au început relația virtuală, pe Instagram în 2015, iar șase luni mai târziu s-au cunoscut în persoanaă, la Londra. Relația lor a fost oficializată într-un mod de superstaruri, pe covorul roșu, la Gala amFAR Inspiration din 2016 și și-au anunțat logodna în același an, înainte de a se căsători în 2018.

Cântărețului piesei ”Livin' La Vida Loca” a împărtășit vestea uniunii lor în timpul unui interviu cu E! News în ianuarie 2018.

”Sunt soț, dar vom face o petrecere grea în câteva luni. Am făcut schimb de jurăminte și am jurat totul și am semnat toate actele pe care trebuia să le semnăm, contracte prenupțiale și tot ce a fost nevoie”, a declarat Ricky Martin pentru publicație.

Divorțul, la un an după acuzațiile de abuz sexual

În septembrie anul trecut, Martin l-a dat în judecată pe nepotul său în urma unor acuzații de abuz sexual pe care acesta le-a retras. Susținând că aceste afirmații l-au costat milioane de dolari în venituri pierdute, Martin a declarat că a fost ”persecutat, asediat, hărțuit, urmărit și șantajat” de nepotul său ”tulburat” din motive economice, notează APNews.

Sura a confirmat că după câteva zile, nepotul a depus o plângere pentru agresiune sexuală. Martin a refuzat să comenteze la momentul respectiv.

Vezi și: Trupa Eagles anunță turneul de adio

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel