Rick Ross se teme că Tesla îl va conduce automat la poliție

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Rick Ross se teme că Tesla îl va conduce automat la poliție
Rick Ross se teme că Tesla îl va conduce automat la poliție

Rick Ross are exagerat de multe mașini în colecția sa, dar una pe care nu vrea să o adauge este o Tesla... deoarece crede că bicele electrice nu sunt altceva decât o capcană pe roți!!!

Ross și-a explicat poziția anti-Tesla marți, în timp ce vorbea cu fanii pe Instagram... rapperul crede că guvernul american poate interveni în orice moment în mașinile respective și, în cazul său, îl poate trage la închisoare pentru interogatoriu!

Apoi, în mod hilar, el a descris imaginea unei francize Wingstop, când Tesla sa este suprasolicitată... și redirecționată spre secția de poliție, unde îl așteaptă un agent.

Poate că oficialii care fac legea nu au obiceiul de a sparge Tesla-urile cetățenilor obișnuiți, dar Ross nu trebuie să se mulțumească cu această tendință.

Proprietatea lui Promise Land din Georgia găzduiește o mulțime de opțiuni pentru ca el să se plimbe... folosind acel motor pe benzină de modă veche cu care este obișnuit!

William Leonard Roberts II, cunoscut sub numele de scenă Rick Ross, este un rapper american.

Ross și-a luat numele de la traficantul de droguri Ricky Ross, care conducea una dintre cele mai largi rețele de distribuție a cocainei în anii 1980 și începutul anilor 1990. Rick Ross și-a fondat propria casă de discuri „Maybach Music Group” cu care și-a lansat cel de-al treilea album „Deeper than Rap

Rick Ross a fost arestat de poliția din Miami în ianuarie 2008, pentru deținere de arme de foc,iar la această acuzație a mai fost adăugată una mai veche, de posesie de droguri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel