Revoluția în social media: Descoperă noua rețea de socializare lansată de Meta

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Abonamentele fără publicitate Facebook și Instagram: Prețurile din Europa
Abonamentele fără publicitate Facebook și Instagram: Prețurile din Europa

Miercuri, Meta a lansat o nouă rețea de socializare numită Threads, care se aseamănă cu Twitter și reprezintă o amenințare pentru grupul lui Elon Musk, care deja se confruntă cu probleme, conform AFP.

Pe contul său de pe Threads, CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a scris: "Să mergem. Bine ați venit pe Threads". Postarea a primit câteva mii de "like-uri" în câteva minute, semn că această nouă rețea socială are o creștere rapidă.

Cu toate că nu au fost furnizate detalii despre disponibilitatea sa în alte regiuni în afara Statelor Unite, Meta nu a oferit informații despre accesibilitatea site-ului în Uniunea Europeană.

Pe Apple Store, Threads este descrisă ca "aplicația de conversații scrise a Instagram", conform Meta.

Adam Mosseri, șeful Instagram, a scris: "Sperăm că (Threads) poate fi o platformă deschisă și primitoare pentru discuții".

Lansarea Threads vine la doar patru luni de la primele informații despre proiect și la câteva zile după un nou episod al Twitter, care a impus restricții în rețeaua sa de socializare.

Elon Musk a anunțat sâmbătă că Twitter va restricționa temporar numărul de postări citite pe zi, pentru a limita utilizarea masivă a datelor sociale de către terți, în special pentru alimentarea modelelor de inteligență artificială.

Astfel, platforma va limita citirea la 6.000 de mesaje pe zi pentru conturile verificate, la 600 pentru utilizatorii neverificați și la 300 pentru noile conturi neverificate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel