Revelion excentric pentru Cătălin Botezatu. Unde a petrecut renumitul creator de modă / video

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursă foto: Facebook Cătălin Botezatu
Sursă foto: Facebook Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu a avut parte de un Revelion la cel mai înalt nivel.

Cătălin Botezatu, creator de modă, a petrecut noaptea dintre ani în Dubai, la un hotel de lux în a cărui incintă se află cea mai înaltă piscină din lume.

„Sunt foarte superstițios. Pun bani la ciorap, chiloți roșii, mănânc 12 boabe de strugure, fac o mie de chestii! Nu știu cu cine o să mă pup sub vâsc la 12 noaptea dar de Revelion merg cu o gașcă de 20 de persoane, găsesc eu acolo pe cineva!”, a spus Cătălin Botezatu pentru ciao.ro, citat de Realitatea.

Youtube video image

De dorințe are Botezatu pentru anul 2023

Cătălin Botezatu a vorbit și despre dorințele pe care le are de la noul an

„Pun cele 10 dorințe la miezul nopții la trecerea între ani și postez aici în telefon sau în agendă și pe urmă tai din ele. S-au îndeplinit aproape toate, mai am una anul acesta. Pentru noul an îmi doresc sănătate multă, nimic altceva, sunt alături de oameni dragi, de familie, de prieteni, de oameni care contează, sănătate ca să pot să încep un an nou, 2023 cu niște proiecte și mai spectaculoase, pe care deja le-am pus pe hârtie.

Nu le-am pus pe hârtie ca dorințe, sunt puse de realizat în agendă. Nu vreau să vorbesc despre ele acum, ci la momentul respectiv. Sunt realitate, sunt contracte deja, tot felul de prezentări, de acțiuni care se fac sută la sută, dar ceea ce e cu semnul întrebării, pun în agendă cu semnul întrebării și în momentul în care apare ceva chiar pe data aceea, iau legătura și vedem ce aleg. Tot ce vreau eu ține de chestii reale, normale”, a mai spus Botezatu pentru PlayTech.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel