Restricții de circulație pe Transfăgărășan și Transalpina începând de azi

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Restricții de circulație pe Transfăgărășan și Transalpina începând de azi
Restricții de circulație pe Transfăgărășan și Transalpina începând de azi

Circulaţia rutieră este interzisă începând de luni, 6 noiembrie, pentru toate autovehiculele pe sectoarele de drum DN 7C (Transfăgărăşan) între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă şi DN 67C (Transalpina) între Rânca şi Barajul Oaşa.

Decizia de închidere a circulaţiei este luată pentru siguranţa participanţilor la trafic, având în vedere faptul că fenomenele meteorologice la altitudini mari pot fi imprevizibile, şi anume scăderea temperaturilor, intensificările bruşte ale vântului, apariţia ceţii dense în orice moment al zilei, precipitaţii, explică reprezentanţii Infotrafic.

Încă de duminică, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov a anunţat că se circulă în condiţii de iarnă pe Transfăgărăşan

„Peste noapte condiţiile meteo s-au înrăutăţit semnificativ pe porţiunea cuprinsă între #Bâlea Cascadă (SB) şi Piscul Negru (AG). Stratul de zăpadă depus măsoară în jur de 10 cm, vântul bate cu putere iar pe alocuri carosabilul este acoperit cu gheaţă. Utilajele DRDP Braşov acţionează pentru curăţarea drumului cu materiale antiderapante însă condiţiile de circulaţie rămân în continuare foarte dificile. Cei care doresc să parcurgă drumul trebuie să fie pregătiţi pentru circulaţie în condiţii de iarnă!”, informa instituţia.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience