Replica lui Gerard Pique după ce Shakira l-a ironizat în melodia lansată de curând

Autorul articolului: Georgiana Dediş |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Pexels/ Replica lui Gerard Pique după ce Shakira l-a ironizat în melodia lansată de curând
Foto: Pexels/ Replica lui Gerard Pique după ce Shakira l-a ironizat în melodia lansată de curând

După o relaţie de 10 ani, cei doi s-au despărţit, Pique refăcându-şi viaţa cu o tânără. Acesta i-a dat replică Shakirei, după ce artista a comparat-o pe noua iubită a fotbalistului cu un ceas.

Gerard Pique a dat o replica dupa ce a fost provocat de Shakira intr-o piesa lansata recent. Ce mesaj a transmis fotbalistul? Acesta a decis sa paraseasca cantareata pentru o tanara de 22 de ani. Vedeta nu a putut sa evite sa il critice pe fostul ei partener in melodia care a primit 90 de milioane de vizualizari doar in primele doua zile de la lansare, scrie Replica Online. 

Shakira şi Gerard Pique au trăit o frumoasă poveste de dragost, iar fanii au rămas șocați atunci când au aflat că s-au separat. Se pare că artista nu poate trece peste despărţire aşa cum a făcut-o celebrul fotbalist. 

În piesa pe care Shakira a lansat-o de curând, artista a avut câteva replici dure pentru fostul ei partener.Cantareata nu a mai putut să se abţină şi a exprimat prin versurile melodiei tot ce simte după ce a fost înşelată. Artista l-a ironizat pe fostul şot, precizând în refrenul melodiei că ea este peste nivelul lui şi din această cauză fotbalistul a ramas cu "cineva ca el".

Cei doi au fost împreună mai bine de 10 ani. Deşi părea că au o viaţă de familie frumoasă, Shakira a aflat că Pique are o nouă relaţie cu o tânără.

„Valorez cât două femei de 22 de ani. Ai schimbat un ... (n.r. o mașină de lux) pentru un ... (n.r. o altă mașină). Ai schimbat un ... (n.r. un ceas de lux) pentru un ... (n.r. un ceas mai ieftin)”, se arată în noua piesă a Shakirei.

Răspunsul lui Pique

Gerard Pique a reacţionat la un eveniment de promovare. Acesta a spus că ceasul despre care Shakira vorbeşte în melodia ei este important pentru el. Fotbalistul a precizat că este sponsorizat de firma care produce acest ceas, a mai scris sursa citata

„Sunt serios. Ceasul ... (n.r. cel care este mai ieftin) este pe viaţă”, a răspuns Gerard Pique.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel