Remiză cu noroc pentru ”Diavolii Roșii”. Cavani salvează un punct din postura de rezervă

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Edinson Cavani, venit din postura de rezervă, a marcat în repriza a doua și a ajutat-o pe Manchester United să salveze un punct luni seara, pe St. James Park, în etapa de Boxing Day din Premier League.

”Diavolii” au obținut o remiză din deplasare (1-1), pe terenul echipei Newcastle United, echipă aflată în zona retrogradării.

Cavani a înscris cu oportunism golul egalizator, în minutul 71, după ce Allan Saint-Maximin a adus echipa gazdă în avantaj în minutul 7 cu o frumoasă acțiune individuală, depășind doi fundași, înainte de a trage pe lângă De Gea, scrie mediafax.

Rezultatul o lasă pe United pe locul șapte în clasament, cu 28 de puncte în 17 meciuri, în urma ocupantei locului șase, West Ham, tot cu 28 de puncte dar avantajată de golaveraj și de un meci mai mult disputat. Newcastle a rămas pe locul 19, cu 11 puncte, din 19 meciuri, continuând să se zbată în zona retrogradării.

Saint-Maximin, care a chinuit toată seara apărarea șubredă a lui United, l-a învins pe De Gea cu un șut din dezechilibru, în timp ce își croia drum în suprafața de pedeapsă.

Portarul oaspeților a ținut pe linia de plutire un Manchester United letargic, cu o serie de parade salvatoare, în timp ce Newcastle a fost aproape tot timpul prezentă în zona careului advers, atacantul Callum Wilson având și un gol anulat pentru offside, în minutul 38.

Remiză cu noroc

Ratările gazdelor au fost „pedepsite” de Cavani, care a reușit să introducă din a doua încercare mingea în poarta lui Martin Dubravka, după ce șutul său inițial a fost blocat în urma unei centrări de pe dreapta a lui Diogo Dalot.

Citește și: Pique a câștigat: Amendă uriașă, anulată. Cuplul Shakira-Pique mai are de trecut încă un hop

United a supraviețuit cu greu atacurilor de pe final de meci ale celor de la Newcastle, cu Murphy lovind bara și cu De Gea a scoțând cu vârful degetelor din vinclul porții, mingea șutată de Miguel Almiron.

Newcastle a câștigat până acum doar unul dintre cele opt meciuri sub conducerea lui Eddie Howe, punând capăt luni unei serii de trei înfrângeri.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel