Regulile care-l ajută pe Cătălin Botezatu să se mențină în formă: „Un regim alimentar foarte bun”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram
Sursa foto: Cătălin Botezatu, Instagram

Cătălin Botezatu a dezvăluit cum reușește să arate impecabil la vârsta de 57 de ani.

Chiar dacă are un stil de viață extrem de haotic și este într-o continuă mișcare, datorită meseriei și celebrității de care se bucură în prezent, Cătălin Botezatu încearcă, în aceeași măsură, să urmeze și cele mai bune reguli, care să-l ajute să se mențină în formă. Acest lucru pare că-i iese din plin, întrucât celebrul designer arată impecabil, la vârsta de 57 de ani. Acesta evită, astfel, mâncărurile care au un conținut prea mare de grăsimi, iar când vine vorba de bucătăriile sale preferate din jurul lumii, cea chinezească se clasează în top, iar Botezatu își și justifică decizia. 

„Bucătăria chinezească poate fi uneori un regim alimentar foarte bun, datorită faptului că se gătește fără prea multă grăsime. Se gătește la woc, în acele tigăi rotunde. În componența preparatelor regăsești foarte multe legume, deci e o mâncare sănătoasă. Eu ador această mâncare”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru unica.

Obiceiurile alimentare cu care nu este de acord designerul

Există și mai multe alimente pe cate Cătălin Botezatu încearcă să nu le mai consume atât de des, ori dacă o face, să facă acest lucru responsabil, în cantitățile și la orele recomandate de către specialiști. Este vorba, spre exemplu, de sucurile cu acid, dar și de fructele și de semințele considerate a fi extrem de sănătoase de toată lumea. 

„Atenție la fructe și la semințe când le mâncați, pentru că și ele au demnitatea lor și trebuie mâncate într-un anumit interval orar al zilei. Mai puține băuturi acidulate, multă apă plată sau sucuri naturale, dar și alea să le beți dimineața.

Sănătatea îmi cere, dar eu nu-i dau. Astăzi am mâncat prima oară aici, la chinezesc, pentru că n-am avut timp deloc să mănânc. Am alergat toată ziua, deși mama vine la atelier toată ziua cu mâncarea după mine”, a mai povestit.

Cum se descrie Cătălin Botezatu

Fiind în continuare unul dintre cei mai râvniți bărbați din România, designerului nu i-a fost greu să facă un top al calităților pe care trebuie să le dețină un bărbat frumos, calități pe care spune că el le deține din plin.

„Eu vreau să cred că sunt un bărbat interesant, un bărbat cu șarm. Pentru că un bărbat nu trebuie să fie frumos. Un bărbat trebuie să aibă atitudine, să aibă masculinitate, să aibă șarm, eleganță, stil, să știe să se poarte cu o femeie. Și atunci toate acestea coroborate fac ca un bărbat să fie frumos”, a mai declarat Cătălin Botezatu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel