Regina telenovelelor a găsit un oaspete nepoftit în piscina ei. Reacția ei a devenit deja virală pe rețelele de socializare

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Vedeta a făcut valuri pe rețelele de socializare.

Nu există nimic mai nobil în viață decât a ajuta un animal, chiar dacă este unul care nu ne place, precum insectele sau rozătoarele. 

Fără îndoială că este nevoie de o inimă mare pentru a face acest lucru, iar actrița și cântăreața mexicană Thalia a arătat că o are după ce a găsit un șoricel care era cât pe ce să se înece în piscina ei.

Prin intermediul rețelelor de socializare, cântăreața mexicană Thalía a împărtășit scena, iar videoclipul a generat tot felul de comentarii de la fanii actriței.

Cântăreața mexicană a postat videoclipul pe contul ei TikTok, care are deja peste 11 milioane de vizualizări pe platformă.

@thalia El rescate del ratón ???????? ???? #Thalia #Marimar #Ratoncito #Mouse #Animal ♬ Marimar - Thalia

În videoclip, care a devenit senzație în rândul fanilor ei, cântăreața poate fi văzută apropiindu-se treptat de piscină și își dă seama că micul rozător are probleme. Apoi ia șervețele absorbante și le aruncă în apă pentru ca șoarecele să se poată cățăra.

”Tocmai am văzut un lucru mic aici, am crezut că este o broască; uite ce este, bietul de el. Ce se întâmplă cu tine? , Vino iubirea mea, te îneci ”, se aude spunând cântăreața.

După mai multe încercări, șoarecele reușește în sfârșit să se cațere pe bucățile de hârtie, iar Thalía explică că este clar un șoarece de câmp.

Protagonista din Marimar mai explică că șoarecele intrat în iarbă ca să se usuce. ”L-am salvat, ești bine, scumpo? Bine, frumusețe, la revedere. Biata fiinta” , a spus cantareata.

Rolurile în care a fost distribuită Thalia de-a lungul timpului i-au adus supranumele de „Regina Telenovelei”, dar vedeta a colaborat și cu mulți muzicieni celebri precum Julio Iglesias, Michael Jackson și Tony Bennett în cariera sa muzicală.

Comentariile fanilor nu au întârziat

Postarea Thaliei, numită de ea „Salvarea șoarecelui”, a avut peste 9.000 de comentarii, care scot în evidență acțiunea artistei și o laudă pentru solidaritatea cu animalul.

„Ești o ființă umană bună, Thalia, Dumnezeu să te binecuvânteze”

”Vă dați seama cum e să fii salvat de către Thalia?”,sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel