Regina are doar DOUĂ numere pe ”speed dial”. MOBILUL REGAL, ținut non-stop complet încărcat

Antonio Grigore |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Regina deține un telefon mobil „criptat anti-hackeri”, pregătit tot timpul pentru a vorbi cu cei mai frecvenți apelanți, a susținut un expert regal.

Echipa de la Palatul Buckingham a avut permanent obligația de a-i asigura Reginei accesul la cea mai modernă tehnologie pe parcursul întregii sale domnii de peste 65 de ani.

În ultima perioadă, Majestatea Sa a fost ”echipată” cu un telefon protejat de un „mecanism anti-hacking foarte bine criptat”, implementat de MI6 (serviciul de informații externe al Regatului Unit), pentru a preveni orice tentativă de piratare a acestuia.

Telefonul este utilizat de Regină pentru a păstra legătura cu Familia Regală, dar doar două persoane au acces instantaneu la monarh, a susținut un expert regal. 

Smartphone Samsung, ca o fortăreață

Potrivit publicației britanice Express, care citează jurnaliști familiarizați cu viața Familiei Regale, se pare că una dintre persoanele cu care Regina vorbește cel mai mult este fiica ei, prințesa Anne.

”Da! Se pare că Regina are două persoane cu care vorbește cel mai mult și se pare că are un telefon mobil Samsung, dotat cu un soft special de criptare, instalat de MI6, astfel încât nimeni să nu-i poată pirata telefonul.

„Dar cei doi oameni pe care îi sună cel mai mult se spune că sunt fiica ei Prințesa Anne și managerul ei de curse John Warren”, spune jurnalistul Jonathan Sacerdoti. 

Foto: Prințesa Anne

”Ei pot suna oricând la Regină și Majestatea sa răspunde tot timpul”.

Regina este  cunoscută pentru dragostea ei pentru cai și curse, precum și pentru că este un proprietar și crescător de succes, iar John Warren este unul dintre cei mai apropiați prieteni ai Majestății Sale.

Foto: Regina Marii Britanii și John Warren

Citește și: Lovitură pentru familia regală: Sfătuitorul prinţului Charles, nevoit să demisioneze

Cont privat de Facebook?

Elisabeta a II a, care, la 95 de ani, s-a adaptat la noua tehnologie pentru a fi în contact atât cu familia ei, cât și cu publicul larg.

În 2017, s-a vehiculat ideea că Majestatea Sa ar avea un cont privat de Facebook.

„Ea are propriul ei mobil, a învățat să trimită mesaje, iar telefonul ei este printre cele mai sofisticate din lume. Este criptat, ca cele folosite de serviciile de securitate și se spune că este imposibil de piratat.

„Mobilul regal este ținut complet încărcat în orice moment de către Angela Kelly, asistenta personală și vestiar senior al Reginei.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel