Regina Elisabeta, fotografie cu ponei. Casa Regală marchează sărbătorirea a 96 de ani de la nașterea Suveranei

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Regina a călătorit la domeniul său din Norfolk, unde își va sărbători cea de-a 96-a aniversare într-un mod discret, făr evenimente publice.

Monarhul a venit de la Castelul Windsor la domeniul ei din Sandringham, unde probabil că va petrece câteva zile la Wood Farm, casa în care s-a mutat Prințul Philip după pensionarea sa în august 2017.

Suverana britanică nu are pregătit niciun fel de apariție publică pentru a marca ziua ei de naștere joi, deși vor fi aduse omagii din partea membrilor familiei și a organizațiilor în care este implicată.

O nouă fotografie a fost emisă pentru a marca ocazia. Foto: Pagina oficială a familiei regale / facebook,  henrydallalphotography.com 

Portretul reginei, lansat de Royal Windsor Horse Show, o înfățișează ținând frâiele a doi ponei albi, pe fundalul unui copac de magnolie și a fost făcut luna trecută de Henry Dallal pe terenul Castelului Windsor, scrie TheGuardian.

Poneii Reginei, Bybeck Nightingale și Bybeck Katie, vor apărea în A Gallop through History, expoziția ecvestră Platinum Jubilee a spectacolului de cai, care prezintă cai de pe tot globul. Spectacolul va avea loc în perioada 12-15 mai.

Este de așteptat ca Regina să fie vizitată de familie și prieteni în următoarele zile în timpul scurtei sale vacanțe. Ea nu are angajamente majore confirmate în program. Problemele recente de mobilitate au determinat-o să anuleze o serie de angajamente și încă nu se știe la ce evenimente planificate pentru jubileul ei de platină din iunie va participa.

Wood Farm, care este o reședință modestă după standardele regale, are un aer mai informal decât Sandringham House, aflat în apropiere. Philip, care a murit în aprilie 2021 la vârsta de 99 de ani, a iubit această casă, în special pentru faptul că „marea era atât de aproape”, a spus regina.

Fosta menajeră de la Wood Farm, Teresa Thompson, în vârstă de 70 de ani, a spus la acea vreme: „Toată familia regală iubește Wood Farm pentru că este îndepărtată, este mică, este intimă.”

Regina petrece de obicei Crăciunul pe moșia Norfolk, plecând doar după aniversarea morții tatălui ei, George al VI-lea, pe 6 februarie. Faptul că este și locul în care Philip a ales să se retragă după ce a renunțat din viața publică nu poate decât să-i întărească legăturile emoționale cu Sandringham.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel