Regele l-a întâlnit pe șef: Chiar NU are nevoie de nicio prezentare / VIDEO

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Regele l-a întâlnit pe Șef: Chiar NU are nevoie de nicio prezentare
Regele l-a întâlnit pe Șef: Chiar NU are nevoie de nicio prezentare

Icoana country surprinde publicul texan înainte ca E Street Band să lanseze "No Surrender"

Bruce Springsteen a primit joi seară o primire regală în Texas, deoarece George Strait - iubitul "rege" al muzicii country - i s-a alăturat lui și trupei E Street Band pe scena de la Moody Center din Austin.

Unul câte unul, trupa s-a așezat la locurile lor pe scenă, Springsteen venind la coadă. Numai că nu era singur, ci însoțit de o siluetă familiară, cu pălărie de cowboy. A fost nevoie de o secundă pentru ca mulțimea să-și dea seama după ce cei doi bărbați și-au dat mâna, membrii publicului strigând entuziasmați: "Este George Strait!".

"Austin, Texas!" a spus Strait, un rezident din zona San Antonio. "Este onoarea mea în această seară să vă prezint o trupă care chiar nu are nevoie de nicio prezentare, nu-i așa? Bruce Springsteen și E Street Band!"

"Mulțumesc, George. Bună seara, Austin!" Springsteen a răspuns, apoi a făcut o numărătoare rapidă pentru deschiderea setului "No Surrender". Setul de 27 de melodii al trupei a inclus un cover al pieselor "Nightshift" a celor de la Commodores și "Cadillac Ranch" (numită după o atracție turistică din orașul Amarillo, situat în vestul Texasului), plus clasicele "Rosalita (Come Out Tonight)", "Badlands" și "The Rising". Jake Clemons, saxofonistul grupului, a lipsit de la concert din cauza lui Covid, dar Ed Manion l-a înlocuit pentru această seară.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel