Regele Charles și Camilla au ales rețeta unui preparat special VIDEO

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 17 apr 2023, 18:09 | Categorie: Lifestyle
Încoronare Charles: O ceremonie cu trei coroane, două trăsuri şi câteva noutăţi
Încoronare Charles: O ceremonie cu trei coroane, două trăsuri şi câteva noutăţi

Pregătirile pentru ceremonia de încoronare sunt în plină desfășurare, cu implicarea directă a regelui Charles și a soției sale.

Regele Charles al III-lea şi regina consoartă, Camilla, au ales personal o reţetă pentru "Coronation Quiche", un preparat care va fi servit la evenimentele organizate cu ocazia încoronării de luna viitoare, a anunţat luni Palatul Buckingham, relatează Reuters.

Felul de mâncare, care conţine spanac, fasole boabe şi tarhon, face referire la "Coronation Chicken", un preparat pe bază de curry şi maioneză inventat pentru încoronarea în 1953 a mamei lui Charles, regina Elisabeta a II-a.

Palatul Buckingham a declarat pe site-ul său că felul de mâncare a fost ales personal de Charles şi Camilla şi "se adaptează uşor la diferite gusturi şi preferinţe", reprezentând o reţetă pentru sute de prânzuri comunitare planificate în toată Marea Britanie pentru a marca evenimentul din 6 mai.

Trei zile de festivităţi sunt planificate începând de sâmbătă, 6 mai, pentru încoronarea lui Charles al III-lea.

Regele Charles va fi încoronat la Westminster Abbey din Londra în cadrul unei ceremonii fastuoase, marcată de tradiţii vechi de 1.000 de ani, eveniment la care vor participa şefi de stat şi demnitari.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience