Regele Charles al III-lea și pasiunea sa neobișnuită: Un interes neașteptat în domeniul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Regele Charles al III-lea și pasiunea sa neobișnuită: Un interes neașteptat în domeniul
Regele Charles al III-lea și pasiunea sa neobișnuită: Un interes neașteptat în domeniul

Regele Charles al III-lea a fost adesea subiect de ridiculizare în legătură cu pasiunile sale. Dar puțini sunt conștienți că el deține o impresionantă colecție de fosile de dinozauri. În plus, regele este pasionat de grădinărit, pictură și lectură.

Regele Charles, pasiune pentru dinozauri 

Regele Charles este fascinat de dinozauri și este cunoscut pentru colecția sa de fosile de dinozauri. A participat chiar și la săpături paleontologice și a sprijinit cercetările în acest domeniu. 

Charles al III-a este pasionat și de grădinărit 

Pasionat și de grădinărit, Charles a dezvăluit, într-un interviu din 1986, că le vorbeşte plantelor - o declaraţie care a stârnit multe ironii. Însă opiniile sale în materie de apărare a mediului înconjurător au devenit apoi tot mai împărtăşite de-a lungul anilor.

În timpul Summitului pentru climă COP26 de la Glasgow, organizat în noiembrie 2021, el i-a îndemnat pe liderii politici să îşi intensifice eforturile în lupta pentru combaterea încălzirii climei de pe Terra.

Regele pasionat de pictură și lectură

Regele Charles al III-lea a dezvoltat o pasiune pentru pictura în acuarelă și a început să vândă litografii ale creațiilor sale pentru a strânge fonduri în sprijinul asociațiilor de caritate. Aceste vânzări au generat deja câștiguri considerabile, în valoare de mai multe milioane de lire sterline.

În ianuarie 2022, la deschiderea unei expoziții dedicate picturilor sale în acuarelă la Londra, suveranul britanic a declarat că a ales acest mod de exprimare artistică deoarece consideră că fotografia oferă mai puține satisfacții.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel