Real Madrid primește lovitura sezonului: Mbappe rămâne la PSG. Cel mai bine plătit fotbalist din istorie ar încasa o primă de FIDELITATE de 100 de milioane de euro

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 06 mai, 09:38 | Categorie: Sport

Kylian Mbappe se pregăteşte să semneze un nou acord cu actualul său club, anunţă presa franceză, citată de agenţia DPA și Agerpres.

Având contract cu Paris Saint-Germain până la finalul acestui sezon, Mbappe este dorit cu insistenţă de Real Madrid.

Echipa spaniolă care a încercat să-l transfere pe campionul mondial francez şi în vara anului trecut, însă cotidianul Le Parisien a anunţat joi că jucătorul în vârstă de 23 ani urmează să rămână pe Parc des Princes până în 2024, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Le Parisien, care citează o sursă apropiată de acest dosar, precizează că Mbappe a ajuns "la un acord de principiu şi a acceptat oferta mirobolantă" făcută de responsabilii lui PSG, care i-au propus un salariu anual net de 50 de milioane de euro, care îl va transforma în cel mai bine plătit fotbalist al planetei, precum şi o primă de fidelitate, în valoare de 100 de milioane de euro.

Fayza Lamari, mama şi consilierul lui Kylian Mbappe, a ţinut să dezmintă însă informaţiile difuzate de publicaţia din capitala Franţei, scrie la rândul său cotidianul spaniol Marca, conform căruia Real Madrid "continuă să fie prima opţiune" a fotbalistului francez.

"Nu există niciun acord de principiu cu PSG (sau cu orice alt club). Discuţiile privind viitorul lui Kylian continuă într-un climat de mare serenitate, care să-i permită să facă cea mai bună alegere, cu respectul tuturor părţilor", a precizat mama lui Mbappe într-un mesaj postat pe Twitter.

Kylian Mbappe ar putea anunţa decizia finală în privinţa viitorului său în cea de-a doua jumătate a lunii iunie, după cele patru meciuri pe care urmează să le dispute cu selecţionata Franţei în Liga Naţiunilor, mai scrie Le Parisien.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite