Reacția lui Pique la un moment stânjenitor: Cum a răspuns când numele Shakirei a fost scandat de mulțime

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Reacția lui Pique la un moment stânjenitor: Cum a răspuns când numele Shakirei a fost scandat de mulțime
Reacția lui Pique la un moment stânjenitor: Cum a răspuns când numele Shakirei a fost scandat de mulțime

O situație jenantă pentru Gerard Pique, în timp ce se afla într-un club din Madrid. Fostul fotbalist al echipei Barcelona și al naționalei Spaniei a fost puternic deranjat când mulțimea a început să strige numele fostei sale soții, Shakira. Pique nu a ezitat și a replicat aspru la adresa petrecăreților din local.

Gerard Pique, una dintre cele mai renumite figuri ale FC Barcelona și fotbalului spaniol, a trăit un moment jenant care l-a infuriat. Potrivit informațiilor furnizate de sursa adevarul.ro, incidentul a avut loc sâmbăta trecută într-un club din Madrid, chiar în cadrul unei petreceri organizate de Pique însuși. Evenimentul a marcat încheierea turneului de fotbal jucat de cele 7 echipe din cadrul La Liga de los Reyes, un proiect condus personal de Gerard Pique. Dorind să încheie în stil acest proiect, Pique a găzduit o petrecere exclusivistă, la care a invitat toți președinții și jucătorii cluburilor participante în liga sa.

Ei bine, totul a mers bine până când a venit momentul în care catalanul a vrut să țină un discurs. Astfel, Pique a urcat pe scena clubului, iar în acel moment, mulțimea a început să scandeze numele fostei sale soții, Shakira. Evident, imaginile au devenit virale pe internet, iar reacția lui Pique a fost una dură.

Mulțimea din club a început să scandeze numele Shakirei

Fostul jucător al Barcelonei a fost deranjat extrem de mult de ce s-a întâmplat, iar când a văzut reacția mulțimii, el nu a ezitat să reacționeze dur. „Și ce? Și ce se întâmplă?”, a tot spus Pique, care a ales să înfrunte mulțimea direct. „Nu-mi pasă, voi sunteți nimeni”, a mai adăugat acesta.

După cum ne putem imagina, reacția lui Pique a inflamat și mai mult lucrurile, iar mulțimea nu a întârziat să reacționeze. Petrecăreții din club au început să îl huiduie și să îl fluiere pe fostul fotbalist, care încă se afla pe scenă, cu microfonul și un pahar în mână. Pique a mai adăugat: „eu măcar sunt camion mondial!”

Mai târziu, DJ-ul din club a pus în boxe melodia Shakirei, „Waka, Waka”, imnul Cupei Mondiale din 2010, când ea și Pique s-au cunoscut.

 

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel