Reacția lui Dan Negru, după ce a aflat că Antena Stars redifuzează emisiunile sale: ”Eu nu am o problemă, dar m-aș bucura dacă...”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Dan Negru, Instagram
Sursa foto: Dan Negru, Instagram

Dan Negru a avut prima reacție, după ce a aflat că Antena Stars redifuzează emisiunile prezentate de el.

Dan Negru a fost extrem de mult timp în grila de programe a Antenei 1, prin diferite emisiuni, care mai de care de succes. Deși celebrul prezentator a plecat la Kanal D de ceva timp, se pare că trustul unde a activat atât de mult timp îi simte lipsa, pentru că a început să redifuzeze emisiunile cu el. În acest sens, Dn Negru a avut și prima reacție.

”M-am văzut în programul colegilor de la Antena Stars. Eu nu am o problemă, dar m-aș bucura dacă televiziunea ca breaslă și-ar onora vedetele care au adus notorietate acestor televiziuni și mă gândesc acum că erau știri în ziare despre problemele financiare ale Americanului, Emil Mitrache, și, în același timp, se redifuza „La Bloc”. Televiziunea care redifuza serialul încasa bani din publicitate și Americanul avea mari necazuri financiare. Nu e fair, e păcăleală pentru că ai știut să semnezi un contract mai bine decât celălalt. Suntem încă la început ca breaslă și nu e ok să profiți de asta.”, a declarat Dan Negru, potrivit ego.ro.

”Dacă un program e redifuzat înseamnă că...”

Mai mult, Dan Negru spune că redifuzarea acestor emisiuni reprezintă un real succes pentru el, care a știut cum să-și facă treaba.

”Dacă un program e redifuzat înseamnă că a avut succes. Mă bucură orice redifuzare, înseamnă că ne-am făcut treaba”, a mai mărturisit el.

Dan Negru este lider de audiență cu emisiunea pe care o prezintă pe Kanal D

”Este una dintre  puținele emisiuni tv cu public AB, asta, tradus, înseamnă public de foarte bună calitate. Publicul AB e cel mai căutat de piața de publicitate pentru că e publicul pe care tv l-a pierdut în ultimii ani. Ăsta e și motivul pentru care Jocul Cuvintelor e sold out la vânzări de publicitate, datorită publicului AB care urmărește show-ul. De fapt, un show de cultură generală cu litere nu putea să aibă alt public. Ce ne-a mirat nu a fost calitatea telespectatorilor, ci numărul lor. Mereu ni s-a spus că publicul tv vrea manele și scandal și ne-am mirat când am văzut că nu e deloc așa. Dincolo de asta, ”Jocul Cuvintelor” e una dintre cele mai profitabile producții tv, pentru că are costuri minore, e nevoie doar de invitați cu creier. Nu plătim vedete, nu avem public. Invitații primesc doar premiul pe care-l pot câștiga”, a mai declarat prezentatorul TV recent, pentru sursa citată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel