Reacția lui Becali după ce Marcel Ciolacu a anunțat că schimbă legea pentru ca FCSB să joace în Ghencea

Autorul articolului: Alexandru Negrici | Dată: 20 dec 2022, 20:26 | Categorie: Sport
Reacția lui Becali după ce Marcel Ciolacu a anunțat că schimbă legea pentru ca FCSB să joace în Ghencea/ Foto: Agerpres
Reacția lui Becali după ce Marcel Ciolacu a anunțat că schimbă legea pentru ca FCSB să joace în Ghencea/ Foto: Agerpres

Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o primă reacție după ce Marcel Ciolacu a anunțat că schimbă legea pentru ca FCSB să joace în Ghencea.

 

„Da… a zis omul, s-a ținut de cuvânt… Îi mulțumesc! Așa a zis. A zis: „Avem datoria să joace Steaua pe Ghencea!”. Bine, bă, tată. Văd că se ține de cuvânt. Probabil că acum o să fie obligați să închirieze bazele”, a declarat Gigi Becali la Antena Sport.

„Dacă jucăm în Ghencea, o să merg o dată, de două ori pe stadion. Așa ca remember, amintiri, să îmi amintesc de lucrurile frumoase făcute acolo”, spunea acum ceva timp patronul celor de la FCB.

Marcel Ciolacu a anunţat că a depus un amendament în proiectul de lege privind modificarea şi completarea Legii educaţiei fizice şi sportului.

„Am văzut că orgoliile exagerate ale unor oameni pot bloca folosirea unor baze sportive noi, construite de statul român, din banii românilor. Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri. Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program. Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc să intre în bazele sportive ale statului. Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă. Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă. Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc. Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite