RBD anunță turneul Soy Rebelde 2023: Închidem un ciclu al vieții noastre care a fost spectaculos

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
RBD anunță turneul Soy Rebelde 2023: Închidem un ciclu al vieții noastre care a fost spectaculos / Instagram
RBD anunță turneul Soy Rebelde 2023: Închidem un ciclu al vieții noastre care a fost spectaculos / Instagram

Nu mulți artiști sau trupe au mișcat masele de oameni așa cum a făcut-o RBD la începutul anilor 2000, când au susținut spectacole sold-out pe stadioane și arene din întreaga lume.

Douăzeci de ani mai târziu, ei sunt gata să o facă din nou, cu un turneu mondial recent anunțat, care va începe la sfârșitul acestui an și care va marca reuniunea lor extrem de așteptată de la destrămarea din decembrie 2008, după ultimul lor concert din Madrid.  

Trupa pop mexicană - formată din Anahí, Dulce María, Christian Chavez, Maite Perroni și Christopher von Uckermann (Alfonso Herrera nu se va alătura colegilor săi de trupă) - urmează să viziteze Mexic, Brazilia și SUA. În total, în cele 26 de dăți, trupa va face un turneu pe 10 stadioane și 16 arene. Turneul produs de Live Nation va începe în El Paso, Texas, la stadionul Sun Bowl, pe 25 august, și va face opriri în orașe cheie din SUA, precum Chicago, New York, Miami și Los Angeles.  

"Este o nouă eră care ne entuziasmează foarte tare și este o nouă oportunitate de a împărți din nou scena și de a simți o energie unică", spune Perroni pentru Billboard.

"Există cicluri în viață și fiecare dintre noi a trebuit să ne concentrăm pe carierele noastre ca actori și muzicieni, iar asta a însemnat că a trebuit să acordăm acestor proiecte timp, energie și multă dedicare. De asemenea, ne-a permis fiecăruia dintre noi să ne dezvoltăm din punct de vedere profesional și personal. Acum, momentul [pentru reuniune] este perfect pentru că acum suntem mai conștienți, mai maturi, ne vom bucura de ea dintr-o altă perspectivă, acum ca adulți."  

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel