Răzvan Munteanu, despre SUCCESUL Deliei. "Pare că tu, pe picioarele tale, NU POȚI. Mi se pare riscant să spui: A avut succes pentru că a ajutat-o X"

radiodcnews Team | Dată: 13 feb 2022, 13:34 | Categorie: Lifestyle
Foto: Youtube Codin Maticiuc
Foto: Youtube Codin Maticiuc

Răzvan Munteanu, soțul Deliei, a făcut declarații despre succesul artistei. Care e secretul celor doi.

Delia Matache și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi fac totul împreună și împărtășesc aceleași hobby-uri, printre care vacanțele.

Chiar dacă se feresc să vorbească despre viața lor de cuplu, invitați în podcastul de pe Youtube al lui Codin Maticiuc, cei doi au vorbit despre căsnicia lor de lungă durată.

În cariera sa de artist, Delia este susținută permanent de soțul ei, care-i este manager.

"Normal că funcționăm foarte bine împreună și normal că lucrăm ca o echipă. Lucrurile astea influențează proiectele, le gândim împreună, facem lucruri împreună, dar mi se pare riscant să spui că cineva, doar o persoană poate să te aducă.

În momentul ăla parcă ești neputincios, pare că tu pe picioarele tale nu poți. Ne completăm extrem de bine, dar mi se pare riscant să pui emblema asta cu a avut succes pentru că a ajutat-o X.

Să nu se înțeleagă că noi nu avem merite, el are merite, eu am, dar lucrăm ca o echipă, suntem familie", a povestit Delia, în podcastulul lui Codin Maticiuc.

"N-aș fi putut să fac asta fără Delia"

 

Delia a vorbit despre cât de mult o susține soțul ei și spune că funcționează totul între ei pentru că ambii acționează ca o echipă.

Cei doi fac multe lucruri împreună, iar Răzvan recunoaște că nu ar fi putut să fac prea multe fără soția lui.

"Eu sunt o fire mai pragmatică. Delia este una dintre cele mai bune, dacă nu cea mai bună cântăreață și atunci a fost foarte ușor.

În imobiliare la fel, probabil unul dintre cele mai bune produse, iar atunci mi-a venit foarte ușor, nu știu cât e meritul meu, nu cred că aș fi putut să fac asta fără Delia", a mărturisit Răzvan Munteanu, soțul Deliei.

Mai mult, pentru că este foarte talentată, Deliei i-a venit ușor să ajungă rapid pe culmile succesului, spune soțul ei.

Pe de cealaltă parte, sprijinul pe care ea i-l oferă lui a contribuit în mare parte la succesul pe care acesta îl are în afaceri.

"Știu că Răzvan îmi este alături, că mă susține"

 

Într-un interviu recent, Delia a mai spus că Răzvan înseamnă foarte mult pentru ea în carieră. 

"Înseamnă foarte mult pentru mine să știu că Răzvan îmi este alături, că mă susține, ne sfătuim în orice, suntem o echipă!", a declarat Delia, pentru playtech.ro.

Întrebată care sunt secretele unei căsnicii reușite, Delia a completat: "Nu cred în secrete, ci în acele ingrediente care funcționează pentru relația fiecăruia. Cred că în cazul nostru este vorba de sprjin reciproc, încredere, timp petrecut împreună, avem pasiuni comune".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience