Răzvan Botezatu, dezvăluiri despre „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Traumele din copilărie și frica de colegii săi: „Nu mai puteam să respir”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Răzvan Botezatu, foto Instagram
Răzvan Botezatu, foto Instagram

Răzvan Botezatu a ajuns la psiholog, după emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Prezentatorul TV spune că Giani Kiriță și Cristi Mitrea au reușit să-i scoată la suprafață toate traumele din copilărie. 


„Sunt celebru, scoate-mă de aici”, este, în sine, o competiție extrem de grea. Vedetele sunt supuse unor probe dificile, pentru care trebuie să își găsească, în primul rând, motivația. Răzvan Botezatu spune că ar fi reușit să treacă peste orice probă, oricât de dificilă ar fi fost, însă cerurile pe care le-a avut cu colegii săi l-au făcut să ridice mâna și să strige „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. 

„Cu Mara Bănică era digerabil, dar cei mai greu de digerat au fost Giani și cu Cristi Mitrea. Sunt niște oameni foarte agresivi verbal. Se vede pe ei că sunt violenți. Și în momentul în care stricau vibe-ul echipei cu țipetele lor, voiau să fie ca ei, nu mai aveai nicio stare. Practic, mai mult din cauza lor am ridicat mâna și am strigat Sunt celebru, scoate-mă de aici. Cu Mara Bănică aia era, mă certam, măcar treceam peste și mergeam mai departe. Ei țineau pica aia. Încercau să mă dea la probe, nu reușeau, vedeau că mă întorc în tabără. M-au văzut mai slab, că sunt, nu știu să dau cu pumnul, fug când văd o bătaie sau dacă se ia cineva de mine. Dar acolo n-am avut unde să fug. Și au simțit punctul acesta sensibil. Au lucrat amândoi, asta am fost și eu șocat”, a declarat Răzvan Botezatu pentru Spectacola. 
 

A mers la terapie după emisiune
 

Prezentatorul TV mărturisește că a ajuns la psiholog, după emisiune, pentru că nu reușea să își revină psihic. 

„Acum merg la psiholog, înțeleg unele chestii. N-am știut în ce mă bag. N-am știut la ce să mă aștept”, a mărturisit el.  

Traumele din copilărie au ieșit la suprafață

Răzvan Botezatu a avut o copilărie dificilă. Tatăl său era alcoolic și le făcea viața un calvar. 

„Mi-a fost foarte greu să vorbesc despre acest subiect, dar cumva plecase din junglă toată povestea și toate traumele din copilărie, cu un tată violent și alcoolic. De aceea am eu frica aceasta de oamenii agresivi și violenți. Mi se face un blank în creier. Mă pierd. 

Asta mi-a zis și psihologul, că sunt niște lucruri pe care nu le trăiește adultul de azi, la 32 de ani, ci copilul din mine, care are traumele pe care cumva le-am ascuns, de-a lungul timpului, și au ieșit la suprafață în această emisiune. 

Atât eu, cât și surorile mele, am avut, pe rând, de suferit din cauza tatălui meu. Ne-a afectat copilăria, viața și tot. 

E foarte greu, și dacă nu mergi la un psiholog să te ajute. Nici n-am știut că am nevoie. 

În viața de zi cu zi, dacă nu-ți place de mine, nu stai în preajma mea. Dar eu, acolo, fiind obligat să stau cu oamenii ăia, mi-a făcut foarte rău. Nu mai puteam să mai mănânc, nu mai puteam să mai respir, să mai dorm. Mi-a fost foarte greu cu ei ”, a mai spus acesta.

Răzvan Botezatu: Nu-mi pare rău că am ridicat mâna, că dacă nu o ridicam, probabil ajungeam și mai rău

„Dacă rămâneam, dacă reușeam să trec de impasul acesta, trauma asta pe care o am din copilărie, și dacă reușeam să mă montez, cu siguranță ajungeam în finală. La probe mă descurcam, frica mă motiva și mă ajuta să fac proba oricum ar fi fost. Acum, după ce am fost la psiholog, după ce mi-am revenit, mi-e dor, e frumos, chiar e o experiență frumoasă. Nu-mi pare rău că am ridicat mâna, că dacă nu o ridicam, probabil ajungeam și mai rău. Cine știe, ajungeam ca Bia Khalifa pe acolo, o luam razna de tot”, a declarat Răzvan.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel