Miss Ucraina a încercat să o împiedice pe contracandidata din Rusia să participe la Miss Universe 2023

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Război pe toate fronturile: Miss Ucraina a încercat să o împiedice pe contracandidata din Rusia să participe la Miss Universe 2023
Război pe toate fronturile: Miss Ucraina a încercat să o împiedice pe contracandidata din Rusia să participe la Miss Universe 2023

Viktoria Apanasenko, 28 de ani, reprezentanta Ucrainei la competiţia Miss Universe, care s-a desfăşurat pe 14 ianuarie, la New Orleans, a încercat să o împiedice pe rivala din Rusia să participe la concurs. După invazia Ucrainei, Miss Universe 2023 a fost unul dintre puținele evenimente în care a fost permisă participarea Rusiei.

Viktoria Apanasenko împreună cu echipa sa „au depus multă muncă” pentru a o împiedica pe concurenta rusă, Anna Linnikova, să participe la concurs. Eforturile lor au fost, însă, zadarnice, căci americanii i-au acordat fără probleme viză concurentei din Rusia, potrivit Daily Star.

„Dacă americanii i-au dat o viză, comitetul de organizare nu poate renunţa la concurentă„, a explicat ucraineanca.

Apanasenko a subliniat că „este foarte important să vorbim în continuare despre război. Trebuie să fim alături de forțele noastre armate”. „Avem nevoie de sprijinul altor țări pentru a salva viețile ucrainenilor și pentru a opri cruzimea Rusiei. Sunt conștientă de responsabilitatea mea de a fi unul dintre ambasadorii Ucrainei pe arena internațională într-un moment atât de dificil, dar sunt ucraineancă, deci sunt curajoasă, puternică și hotărâtă”, a mai spus Apanasenko.

Cea de-a 71-a ediţie a Miss Universe 2023 a fost câştigat de fotomodelul american R’Bonney Gabriel.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel