Ratonul dansator care face furori pe internet. Mișcări de superstar!

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Un mic raton dansând în cerc a devenit senzația internetului în ultimele luni. Videoclipul viral, cunoscut sub numele de „Ratonul dansator Pedro”, prezintă un pui de raton dansând și rotindu-se într-un videoclip circular, cel mai adesea pe remixul EDM al melodiei „Pedro” de Raffaella Carrà.

În videoclip, ratonul este rotit de-a lungul marginii cadrului în timp ce se ridică și coboară, părând să își fluture mâna sau laba în aer. Postat inițial în septembrie 2023, clipul a devenit viral pe TikTok la sfârșitul lunii martie 2024, răspândindu-se și pe YouTube și Instagram.

Deși popularitatea majoră a venit abia recent, originile dansului viral al ratonului pot fi urmărite încă din septembrie 2023. Pe 23 septembrie 2023, un utilizator TikTok  a încărcat un videoclip cu ratonul său dansând pe melodia „как дела” de MZLFF & LIDA. Videoclipul circular arată, de asemenea, ratonul rotindu-se de-a lungul marginii camerei în timp ce se ridică și coboară. Clipul a strâns milioane de vizualizări.

@fleksa30 ????‍♂️#???? ♬ тгк DKNASASAL - lawinepp

Dansul adorabil al ratonului a cucerit inimile utilizatorilor de internet din întreaga lume, transformându-se dintr-un videoclip simpatic într-un meme popular. Clipul continuă să fie distribuit și remixat pe diverse platforme de socializare, aducând un strop de veselie online.

Melodia originală „Pedro”, de Raffaella Carrà, poate fi urmărită aici:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel