Răsturnare de situație: Rafael Nadal și-a înșelat soția și s-a întâlnit în secret cu Shakira?

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: canal oficial, Shakira / youtube
Foto: canal oficial, Shakira / youtube

Adevăratul picant vine din mass-media spaniolă, căreia îi place să dezvăluieaspecte mai puțin plăcute din viața vedetelor.

Din Spania vine vestea bombastică că Rafael Nadal și Shakira au avut o relație secretă.

După cum a relatat jurnalistul spaniol  Jordi Martin, cântăreața și tenismenul și-au început relația secretă încă din 2009, când cei doi s-au întâlnit pentru videoclipul „ Gypsy”.

Videoclipul pentru una dintre cele mai faimoase melodii ale lui Shakira a implicat un schimb de priviri și zâmbete, dar se pare că a fost mai mult decât era prevăzut în scenariu.

După cum relatează ziarul italian Corriere della Sera , același jurnalist a explicat că cei doi au avut o aventură amoroasă intensă când a fost filmat videoclipul. 

La acea vreme existau zvonuri că Shakira se întâlnea cu Alejandro Sanz , un celebru cântăreț spaniol.

Pe de altă parte, tenismenul se afla și el într-o situație incomodă, la acea vreme Nadal avea deja o relație cu Mary Perellò, pe care a cunoscut-o în 2005, din liceu. Este vorba despre soția de astăzi cu care așteaptă un copil. 

Vestea este este o lovitură pentru Nadal, într-un moment bun când marele jucător spaniol se pregătește să joace la US Open.

Între timp, Shakira a fost atâția ani cu Gerard Pique, împreună cu care are doi copii, dar s-a despărțit de jucătorul Barcelonei din cauza presupusei infidelități a fotbalistului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel