Rapperul Snoop Dogg va comenta Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Selfie Facebook Snoop Dog
Selfie Facebook Snoop Dog

Rapperul american Snoop Dogg va fi consultant pentru NBC pe durata Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024, a anunţat postul american de televiziune într-un comunicat dat publicităţii, citat de AFP.

Rapperul american Snoop Dogg va fi consultant pentru NBC pe durata Jocurilor Olimpice de la Paris din 2024, a anunţat, duminică, postul american de televiziune într-un comunicat dat publicităţii, citat de AFP.

"Să sărbătorim, să facem aceste Jocuri de neuitat, să învingem concurenţa şi fie ca cei mai buni să strălucească precum aurul", a declarat muzicianul în comunicat.

Rapperul de 52 de ani va lucra pentru NBC ca "trimis special" la Jocuri şi va "comenta evenimentele de la Paris, va vizita locurile emblematice din oraş, va asista la competiţii şi se va întâlni cu sportivi, prietenii şi familiile lor", a mai precizat postul de televiziune.

Într-o înregistrare video publicată duminică, interpretul celebrei melodii "Young, Wild and Free" s-a întreţinut cu sportivi americani, precum gimnasta Suni Lee sau skaterul Jagger Eaton, glumind şi folosind un limbaj familiar.

"Am crescut uitându-mă la Jocurile Olimpice şi sunt încântat să-i pot vedea pe aceşti sportivi care se vor întrece la Paris. Este o sărbătoare care celebrează talentul, devotamentul şi urmăreşte mereu un obiectiv mai mare", a declarat rapperul, cunoscut însă şi pentru pasiunea sa pentru marijuana.

Snoop Dogg a debutat în calitate de consultant olimpic la JO de la Tokyo care au avut loc în 2021, cu comentarii şi remarci devenite emblematice.

Într-o înregistrare video publicată luni pe contul de X (fost Twitter), artistul apare în noaptea de Anul Nou dansând în faţa Turnului Eiffel pe muzică rap.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel