Rapperul P. Diddy va primi trofeul Global Icon şi va cânta la gala MTV Video Music Awards 2023

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 06 sep 2023, 12:32 | Categorie: Știri
Rapperul P. Diddy va primi trofeul Global Icon şi va cânta la gala MTV Video Music Awards 2023
Rapperul P. Diddy va primi trofeul Global Icon şi va cânta la gala MTV Video Music Awards 2023

MTV îl va recompensa pe rapperul american P. Diddy cu trofeul Global Icon la gala MTV Video Music Awards (VMA) 2023, care va avea loc pe 12 septembrie la Prudential Center din Newark, un oraş din statul New Jersey, au anunţat marţi reprezentanţii acestui post de televiziune, citaţi de DPA.

P. Diddy, un rapper născut în Harlem şi devenit un producător muzical de mare succes, va primi trofeul special Global Icon, care onorează un artist sau un grup a cărui "carieră fără egal şi influenţă continuă au atins un nivel unic de succes global în industria muzicală şi dincolo de ea", potrivit organizatorilor.

Printre câştigătorii precedenţi ai Global Icon Award, un premiu acordat iniţial la MTV Europe Music Awards, se află trupele Red Hot Chili Peppers şi Foo Fighters.

P. Diddy nu a mai apărut pe scena VMA din 2005, când a prezentat gala şi a susţinut un recital live, la Miami. În calitatea sa de câştigător al unui premiu special, starul american va susţine şi un recital în cadrul evenimentului din acest an, al cărui program va include reprezentaţii muzicale ale unor artişti de seamă, precum Demi Lovato, Karol G, Doja Cat, Anitta, Kelsea Ballerini şi grupul K-pop Stray Kids.

Anterior, organizatorii galei au anunţat că Shakira va fi recompensată cu trofeul special Video Vanguard Award 2023.

P. Diddy, în vârstă de 53 de ani, a primit în acest an patru nominalizări la premiile VMA (recompensate prin trofeul "Moonman"), inclusiv la categoriile "cea mai bună piesă rap" şi "cea mai bună piesă R&B" pentru single-ul "Creepin (Remix)" - alături de Bryan Tiller, Ashanti, Yung Miami - şi pentru colaborarea sa cu Metro Boomin intitulată "Gotta Move On".

Apariţia starului american la VMA 2023 va avea loc în aceeaşi săptămână în care va ieşi de piaţă "The Love Album: Off The Grid", primul său album de studio înregistrat după materialul conţinând colaborări "Last Train to Paris", lansat în 2010.

2023 marchează cea de-a 40-a ediţie a galei anuale MTV VMA, un eveniment care celebrează cele mai bune videoclipuri muzicale şi cei mai populari artişti muzicali ai anului. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience