Rapperul care a dezvăluit o crimă după doi ani printr-o piesă și a fost arestat

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 12 sep 2023, 11:53 | Categorie: Știri
Rapperul care a dezvăluit o crimă după doi ani printr-o piesă și a fost arestat/Freepik
Rapperul care a dezvăluit o crimă după doi ani printr-o piesă și a fost arestat/Freepik

Un rapper din Nevada a fost reținut de către autorități sub acuzația de crimă, după ce poliția din Las Vegas a declarat că a recunoscut comiterea infracțiunii prin versurile unei piese muzicale.

Kenjuan McDaniel a fost arestat pe 29 august sub acuzația de omor, potrivit unui comunicat al Departamentului de Poliție din Las Vegas citat de CNN. Cauțiunea a fost stabilită la sfârșitul săptămânii trecute la 1 milion de dolari, cu monitorizare electronică. McDaniel a fost considerat suspect în cazul morții lui Randall Wallace, ucis pe 18 septembrie 2021, pentru că mașina lui se potrivea cu descrierea celei folosite în timpul crimei.

Anul acesta, în luna iulie, un detectiv a remarcat un videoclip postat de McDaniel pe YouTube și a analizat versurile și imaginile. „Detectivii au remarcat că videoclipul conținea detalii despre crimă. În versurile melodiei Kenjuan chiar a mărturisit crima. Detaliile descrise de Kenjuan în videoclipul său nu au fost niciodată făcute publice și nu aveau de unde să fie cunoscute”, se precizează în mandatul de arestare. 

În melodie a fost descris modul în care a fost parcată mașina folosită la crimă și cum s-a acționat, iar aceste elemente nu au fost dezvăluite în afara anchetei, putând fi cunoscute doar de către făptuitori. Poliția spune că versurile melodiei i-au ajutat pe anchetatori să adune probe esențiale în caz, astfel că rapperul a fost arestat. McDaniel va fi audiat în instanță săptămâna aceasta.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience