Rapperul american Foolio a fost împușcat mortal la vârsta de 26 de ani

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Rapperul american Foolio, pe numele său real Charles Jones, a murit la vârsta de 26 de ani după ce a fost împușcat într-o parcare de hotel din Tampa, Florida.

Fusco, avocatul lui Jones, a declarat că artistul a fost ucis duminică dimineață, în timpul sărbătoririlor de ziua sa de naștere. După ce au fost raportate împușcături, poliția a sosit la fața locului și a descoperit două vehicule împușcate, pe care avocatul le-a descris ca fiind "practic ambuscate", scrie The Guardian.

Jones a fost declarat decedat, iar alte trei persoane sunt tratate la un spital din apropiere. Poliția investighează pentru a stabili motivul atacului și pentru a identifica posibilii suspecți.

Jones era cunoscut pentru stilul său muzical trap, dur, dar emoționant, având colaborări cu producători de top precum Zaytoven și rapperi precum Blueface și G Herbo. În aprilie, cu ocazia lansării albumului său "Resurrection", Jones a declarat că, deși a fost ținta mai multor încercări de a-i lua viața, a continuat să supraviețuiască.

Biografia oficială de pe pagina sa de Spotify menționează că Jones a pierdut 15 prieteni din cauza violenței înainte de a împlini 20 de ani, a fost împușcat ca adolescent și a experimentat închisoarea pe termen lung ca adult tânăr.

În 2021, Jones a fost rănit de un glonț într-un atac drive-by în Jacksonville și a spus că a ripostat în legitimă apărare. În 2022, a fost arestat în Jacksonville pentru geamuri excesiv de fumurii la mașină, precum și pentru "evadare în formă agravată", care în cele din urmă a dus la o condamnare cu șase luni de probă ca parte a unui acord de recunoaștere a vinovăției.

În timpul unui interogatoriu, Jones a respins ideea că muzica sa ar putea fi învinovățită pentru violență. "Nu poți să spui doar că din cauza muzicii mele a murit cineva", a spus el unui ofițer.

Decesul lui Foolio reprezintă o pierdere semnificativă pentru comunitatea muzicală și pentru fanii săi, care îi apreciaseră talentul și autenticitatea exprimării artistice.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel