Rapperul american Drake dezvăluie de ce nu s-a căsătorit până acum

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Camila Cabello face declarații despre zvonurile legate de o posibilă relație cu Drake: Eu i-am scris
Camila Cabello face declarații despre zvonurile legate de o posibilă relație cu Drake: Eu i-am scris

Drake recunoaște că are o reținere în a face pasul de a se așeza la casa lui.

Invitat de Bobbi Althoff în emisiunea acestuia "The Really Good Podcast", rapperul american a fost sincer în legătură cu gândurile sale despre căsătorie și a explicat de ce nu s-a așezat încă la casa lui. 

"Nu știu. Pare o chestie din timpuri străvechi sau ceva de genul ăsta. Cred că o voi face în cele din urmă. ... Nu cred că pot oferi cuiva ceea ce ar căuta", i-a spus el gazdei emisiunii în interviul devenit viral.

După ce a dat recent startul turneului său „It's All A Blur”, muzicianul canadian Drake a mărturisit că în acest moment are ca prioritate munca și nu ar putea oferi "consecvență" unei relații.

După ce gazda emisiunii l-a tachinat în legătură cu alegerea lui, Drake a mai argumentat că nu se află "în acea etapă a vieții" în care să se poată dedica unei relații. "Nu vreau să mă căsătoresc pentru că pur și simplu nu vreau să dezamăgesc pe cineva și nu sunt ca un Amish", a spus el.

În timp ce discuta despre ce fel de parteneră ar fi potrivită pentru a-și împărți destinul, el a recunoscut: "Probabil că aș sfârși prin a mă căsători cu cineva care nu este celebru", deoarece "oamenii celebri nu sunt chiar atât de interesanți".

Așadat, pentru Drake, a cărui nume real este Aubrey Graham, căsătoria iese din discuție, cel puțin deocamdată. Drake a dezvăluit că, pentru ca el să se căsătorească, jumătatea sa ar trebui să fie "cineva cu personalitate".

"Prefer pe cineva care este conștient de sine", a adăugat Drake. "și nu sunt doar o copie fidelă, a unei persoane pe care am văzut-o de o grămadă de ori de-a lungul vieții mele. Îmi place cineva cu simțul umorului, știi? Îmi place, nu știu, ceva cum ar fi cosplay-ul".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel