Randi, despre colaborarea cu Faydee: Piesa îi vine mănușă. E evident, din start, că vocile noastre se completează

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Randi
Foto: Instagram Randi

Randi a făcut dezvăluiri despre piesa pe care a lansat-o alături de Faydee.

Cunoscutul cântăreț începe anul în forță, cu o piesă dance, în colaborare cu artistul australian Faydee.

”Body Language” este o piesă dance energică, cu influențe slap bass și cu subtile influențe balcanice în temă și interpretare.

Piesa este compusă și produsă de Randi, în studiourile Famous Production, iar versurile piesei sunt scrise de către Randi în colaborare cu Faydee.

Ce spune Randi despre piesa cu Faydee. Cum s-a născut colaborarea?

 

"Lucrăm de ceva vreme la un album în limba engleză, pentru piața internațională, și așa a apărut piesa “Body language“. Atât eu, cât și echipa mea am simțit că această piesă este potrivită pentru a fi primul single din seria de piese în engleză.

Eu îl știam pe Faydee de ceva vreme și chiar ne doream de mult să facem o piesă împreună. I-am trimis piesa pe email, el fiind în Australia, și i-a plăcut mult de la prima ascultare. Așa că ne-am pus pe treabă, el a lucrat la versurile strofei sale, eu am finalizat piesa. A fost o experiență tare să lucrăm împreună.

De multe ori fac piese și abia apoi mă gândesc cui s-ar potrivi, însă de data asta, fix așa cum zici s-a întâmplat. Mi s-a părut din prima că piesa îi vine că o mănușă și cred că e evident din start că vocile noastre se completează.", a declarat Randi, pentru click.ro.

Faydee este încântat de colaborarea cu Randi

"Sunt bucuros să colaborez cu Randi pentru această piesă. A fost o experiență tare să lucrez alături de el și abia aștept ca publicul să asculte Body Language și, sper eu, să se bucure de ea tot atât de mult cât ne-am bucurat noi să o facem!”

Cu un background impresionant în industria muzicală, Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a devenit celebru în industria muzicală internațională cu proiectul Morandi, câștigând numeroase premii pentru hituri precum "Love Me", "Falling Asleep", "Angels", "Colors". În 2013 Randi a început să compună și în limba română, lansând piese de succes, precum "Ochii ăia verzi", „Prietena ta”, „Dansăm”.

Faydee este un artist australian de origine libaneză, cu o mulțime de piese în palmares ce au cucerit topurile și inimile ascultătorilor, precum "Can't Let Go" sau "Habibi (I Need Your Love)".

Ascultă piesa lui Randi cu Feydee AICI:

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel